luni, 27 decembrie 2010

Calu' de dar

Cică doamna Vass a avut nevoie de servicii medicale spitaliceşti pentru pruncul domniei sale şi a nimerit la “Marie Curie”.
Acolo, din vorbă în vorbă, a descoperit o oportunitate minunată de a-şi face publicitate, numai că nu era de Paşte, ci de Crăciun, deci nu putea să aducă lumina sfântă cu lămpaşul, aşa că a ales să scrie, nu cu oi pe dealuri, ci cu angiograful în secţia de cardiologie infantilă .
Presa rumegă şi-acum nutreţul acestei ştiri de senzaţie: doamna Voss i-a ordonat lu’ domnu’ Ceche să scuipe urgent milionul de euro pentru aparatul cu pricina, la Spitalul Marie Curie. Achiziţia, logic, nu se face prin licitaţie, ci prin trafic de influenţă.
Da’ ce mai contează?
Să fie într-un ceas bun!
Pe firul acestei logici, vom ajunge să ne bucurăm când vreo gripă de-aia reaua peste noi, că, vorba ‘ceea: a dat, n-a luat.
  

14 comentarii:

  1. Dar de medici, de salariile lor, de asistente medicale, de medicamente,etc. n-a zis nimic "miloasa" doamnă ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Matilda,
    5 pedelişti modeşti, ca madam Vass, să fi pus pe tăcute câte 200 000 de euro, ieşea angiograful la lumină cât ai zice "peşte"...
    D ei sunt învăţaţi să ne facă daruri din propriii bani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ii propunem doamnei Vass sa viziteze mai multe spitale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Theo, suntem într-o perioadă a anului în care abundă urările de "multă sănătate!". Nu e creştineşte să-i dorim femeii vizite pe la spitale.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am eu, aşa, bănuiala că şi traficul de influenţă e o boală şi că Vass asta e atinsă rău de sindrom. Ba, circumspect cum sunt, cred că blonda din arealul boculean nici nu se va mai face bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine atunci, sa viziteze cat mai multe spitale dupa sarbatori :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Florine,
    necazul e că doar noi, câţiva, câteva sute, mii de inşi, poate vreun milion, am realizat că fata ŞI-a provocat o achiziţie de aparatură de spital, în interes personal şi electoral.
    Că o doar fix în bucla-i blondă de sănătatea copiilor altora.
    Mă înspăimântă genul ăsta de manipulare perfidă. Superficialitatea presarilor.... N-o să revină nimeni asupra subiectului să zică "da, are spitalu' secţie de cardiologie infantilă modernă, da' n-are comprese sterile, perfuzoare şi plasturi."
    Îm memoria colectivă a celor care ştampilează partidul de curve şi analfabeţi, madam Vass e deja o sfântă. Deja se înscriu unii pe lista de aşteptare să-i pupe moaştele, peste 80 de ani.
    Dacă nu mi-ar fi cu adevărat frică de ce se întâmplă, mi-ar fi scârbă...

    RăspundețiȘtergere
  8. Theo,
    după sărbători, poa' să viziteze orice.
    Deşi eu îi doresc să viziteze site-urile cu locuri de muncă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Păcat că nu i-a trecut prin cap să-şi abată paşii şi pe la camera aia mică a chirurgului.

    RăspundețiȘtergere
  10. ElZap,
    cam ştiu unde te duce gândul...
    Prin capul uneia ca ea nu trece decât coafeza. Cu peria şi foenul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Renata
    Da, sa caute si sa nu gasesca nimic. Sa trimita CV-uri si sa nu o cheme nimeni la interviu.
    Sa traiasca disperarea prin care trec atati romani. Si eu ii doresc asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sper sa-i crape plodul lu' Vass asta in fata ei, si dup-aia sa dea si in ea un cancer, preferabil de piele :) . Dracu sa-i ia de jegosi!

    RăspundețiȘtergere
  13. Vlad, eşti groaznic!!! :))))))
    Şi greşeşti cu asemenea urări. Pentru ăştia, jegoşii cum le zici tu (prea indulgent, de altfel), singurul rău productiv e sărăcia.
    Eu le doresc să crape de sănătate, să trăiască 103 ani fiecare, să aibă o inimă de taur, dar să ajungă săraci. Nu lipiţi pământului, ci "decent săraci". Şi în imposibilitate de-a mai face vreodată bani.
    Asta le-ar aduce o nefericire vie, dramatică, neobosită, nefiind ei învăţaţi să se bucure de chestii elementare, cum ar fi sănătatea.
    Crede-mă, trăitul de la un salariu la altul, uitatul după preţul cel mai mic pe raft, îmbrăcatul cu aceeaşi haină până devine lucioasă, dar imposibilitatea de-a spune că s-au culcat în vreo seară flămânzi, asta îi doboară mai rău ca orice bubă neagră.

    RăspundețiȘtergere
  14. Theo,
    mi-l imaginez pe boc căutând de muncă. Şi mă simt excelent! :)))
    Alde Igaş, Ialomiţianu, tot mai merg pentru un post de paznic de noapte. Da' amărâtu' de Boc? Ce s-ar putea el angaja, pe bune, conform conţinutului creierului său şi prezenţei fizice?
    Poate plimbător de căţei. De talie foarte mică. De la bichon în jos.

    RăspundețiȘtergere