vineri, 6 ianuarie 2012

6 ianuarie. O zi...

Iaca, m-am întors dintr-o scurtă călătorie în trecut. A fost plăcut!
În vremea asta n-am avut de-a face cu netul ( că pe vremea aia nu era), atâta doar, am mai schimbat o vorbă cu prietenii Gării, la postări mai vechi.
În treacăt fie spus, domnul Benji, bonsaiul, îşi revine uluitor după plecarea bradului.
Coniferul flotant a părăsit biocenoza farmaceutică pe 3 ianuarie. Ăsta, titularul, a produs 39 de frunze în următoarele două zile. În momentul de faţă e pe val şi mă gândesc serios să-l supunem acelei imersiuni totale, cu ghiveciul din dotare, într-o găleată cu apă, aşa cum am fost consiliate.
Revenind: azi mi-am citit corespondenţa şi am găsit poza asta, intitulată “categoria fufa de munte”:


Sigur că poa’ să fie un trucaj ordinar, gen “ruşine-dinu-patriciu”, fiindcă nu prea văd urmele tocurilor înfipte în zăpadă. Da’ poate că e zăpada bătătorită, poate calcă ele mai delicat, în conformitate cu personalitatea lor ultrafeminină şi lipsită de apărare.
Întrucât am surprins vara trecută, cu ochii personali, nişte dudui de tipul celor din imagine, chinuindu-şi “platformele” de firmă pe bolovănişul unui torent secat, la 1800 de metri altitudine, nu ştiu de ce ar fi poza asta o făcătură ordinară, manopera unui nenorocit de misogin!   

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic despre fufa de munte :)
    Ma bucur ca isi revine bonsaiul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, pare a fi o facatura insa ideea e hazlie.
    As incadra-o in categoria "imagini de pantofari montani".
    Si-apoi, fii te rog mai indulgenta cu misoginii. Or fi facand parte si ei din grupa poponarilor...
    Si-apoi, is tot oameni, nu'asa?

    ;)

    PS
    Stabilisesi mai demult sa nu stergi niciodata postarile comentatorilor...

    RăspundețiȘtergere
  4. Theo, să nu zicem hop încă! Da' să-i urăm înfrunzire grabnică. O să-i comunic luni că ai întrebat de el. Cât e el de mic şi de...dobitoc, altfel nu pot să-i zic, dacă a pus el la sufleţelul lui libero-lemnos episodul cu bradul, înţelege câte ceva.
    Între noi a fost dragoste la prima vedere. Ieşeam din strada Armenească în bulevard. Vizavi, pe o vitrină scria florărie. N-aveam nicio treabă în momentul ăla cu florăriile, nu trebuia să duc nimănui vreun plocon însoţit de flori. Totuşi, am traversat până acolo şi-am intrat. Nu ştiam de ce. Când l-am văzut, am înţeles: avea faţa aia de "ia-mă, nene!" N-am rezistat şi l-am cumpărat. La farmacie, au crezut alea că fac primul puseu de senilitate, fiindcă mă ştiu cât sunt de indiferentă cu plantele de ghiveci. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Neveule, neveule!
    Numa un specialist se poate pronunţa dacă e trucaj. Personal cred că nu. Am văzut imagini similare cu propriii ochi.
    Cu misoginii n-am nimic. Sunt cea mai nostimă categorie de bărbaţi. Cu un misogin, dacă reuşeşti să te împrieteneşti, apoi e un prieten de nădejde. Misoginii sunt, de fapt, nişte timizi. Nişte timizi orgolioşi. Da' la o bere devin comestibil. Şi da, seamănă întrucâtva cu "poponarii" cum le zici tu: nu "se dau" la femei. Când încep să flirteze, înseamnă că s-au vindecat de misoginism. :))

    Mi-am şters propria postare, scrisesem cuvântul "test" ca să văd dacă se afişează, fiindcă am primit pe mail reclamaţii că e blocată opţiunea postat comentarii.

    RăspundețiȘtergere