duminică, 20 februarie 2011

Să mai ne şi râdem!...

Doamna Fănica Anghel, una dintre rudele familiei Băsescu, dezavuând nedreptatea care i s-a făcut lu' soţul ei. 
Prin urmare, justiţia e oarbă şi imparţială, aşa cum îi stă bine. A ajuns să aresteze până şi neamuri de-ale preşedintelui.
 

8 comentarii:

  1. Cica nu Mondial a dat cu cutitul , ci Ambasador ! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Renato, Renato, noi putem a ne ridea pa noi, pina n-om mai putea! Dar daca coana Justitia asta a ajuns sa faca nedreptati la rudele lu familia Basescu, atunci mai mult ca precisu ca asta nu-i oarba, ci chioara! Sau chioamba de-a binelea! Parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Invizibilul
    A!... Se şchimbă situaţia! Cu 360 de grade!!!
    :))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Augustine, Augustine, ţie nu ţi se pare că am devenit nişte favorizaţi?
    Vazică noi ne râdem pă noi, ei se râd (şi nu numai!) tot pă noi... Adică totu, totu, numa pă noi? Şi tot nu suntem mulţumiţi!
    Da ce-om fi vrând, nenică, să vină doamna Nuţi să-mi spele mie vasele şi să-ţi calce ţie cămăşile?

    RăspundețiȘtergere
  5. Augustine, vezi că nu poci pentru ca să intru la tine pe blog. Mai bine zis, po să intru, da nu mai ies. Cred că e "de la ei"!
    Sau de la tine, că te-ai luat de pupăză. Ai zis colac peste pupăză. Şi peste pupăza noastră nu există nimic peste. Poate "coleg peste pupăză". De partid.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai, "doamna" din poza e arestata de justitie ori de...politie ca cu (!) aia a facut dom' prezidentele rezbel, corect?

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna nu e arestată. E doar supărată.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand l-or aresta pe "presedinte", atunci vreau sa stiu :) Hahaha, poate ajunge EBa colega de camera cu tanti din imagine - cred ca ar avea multe sa-si povesteasca, dar nu stiu in ce limbi s-ar putea descurca... Probabil ca ar aparea un dialect propriu familiei Basescu

    RăspundețiȘtergere