miercuri, 4 mai 2011

Presa, a patra putoare în stat. Fără conotaţii sexuale.

(Ni)micului Boc i s-a cerut, în conferinţă de presă, să explice de ce cară o târlă de sepepişti plus maşinile lor, în propria sa campanie electorală.
Aşa prost (demonstrat) cum e,  Boc a avut o sclipire de tupeu şi-a răspuns „Întrebaţi SPP-ul!”
Presarii au tăcut.
Presarii care au tăcut, fiindcă n-au găsit nicio replică, ar trebui concediaţi de către Răii lor Moguli.

11 comentarii:

  1. Presarii astia nu trebuia sa fie angajati, in primul rand! Dar daca-i concedieze pe toti tampitii din subordine, inchizi mustaria si pleci :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa gasesca o replica trebuie sa aiba ceva in cap... unii sunt angajati pentru alte "calitati" ... iar am fost rea :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Blogareala pe bani portocali -prima sursa de venit pt. someri !

    La un asa ,sa-i zic ...raspuns ?, ce sa-l mai intrebi ???Aii ?

    Ori poate n-ai inteles substratu' ,si anume ca ,iti traduc ,boc a zis : C-ASA VREA PULA MEA .

    A naibii presa asta ,ca nu ridica mingea la fileu tutulor tiranilor ,si-i trateaza cu MUIE !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vlad,
    am observat că televiziunile aruncă în teren nişte domnişoare emotive care se ţin de microfon să nu pice pe jos când pun o întrebare în conferinţele de presă. Nişte salariate mărginaşe care sunt alungate, parcă, în deplasări, să nu le mai vadă şefii pe-acolo, să nu se mai împiedice de ele.
    Mă umflă râsul de câte ori aud formularea şablon - Icsulina Icsulescu ştie mai multe despre acest eveniment - şi apare în cadru o fetiţă bătută de vânt şi de soartă care citeşte anevoie câteva cuvinte pe prompter şi pierde sensul vorbelor ei, de îndată ce-ţi aude glasul.
    Să presupunem că întrebarea cu pricina îi era formulată premierului de către armazoanca Dana Grecu. În primul rând, ăstuia i-ar fi îngheţat eprubeta de sânge care-i circulă prin instalaţie, mai ales că D.Grecu i-ar fi înfipt o mână în grumaz înainte de-a lua aer să răspundă. :) Apoi, sunt sigură că ea ar fi găsit o a doua replică la jegul lui de răspuns.
    Numai că televiziunile angajează pentru transmisiile astea din exterior numai persoane care consideră că întrebarea "Cum vă simţiţi acum, când v-a murit toată familia, v-a ars casa şi-aţi ieşit în stradă doar cu o pătură pe dumneavoastră?" e un mod onest de-a-ţi câştiga existenţa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Theo, nu eşti rea, doar puţin inexactă. La meteo şi la sport se angajează verişoare, nepoate şi partenere de pat. :)
    Am fost umpic mai rea decât tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule anonim,
    îmi imaginez că ai citit un alt blog şi ai răspuns pe ăsta, al meu. Altminteri nu-mi explic cum de mă bănuieşti de portocăleală.
    Poate ţi-aş scrie mai mult, dar te văd cantonat în cuvinte de patru litere şi nu vreau să-ţi provoc eforturi intelectuale suplimentare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai are tupeu să candideze pentru ceva?

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, domnule Săceanu! Candidează la preşedinţia partidului său şi poate se visează premier pe viaţă, în paralel.
    Una dintre caracteristicile binecuvântate ale prostului e că nu deţine simţul ridicolului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cumplite vremuri traim, iar astea sunt un subprodus media. Circul si maimutareala fara onestitate si echilibru au viciat profund toate modalitatile de valorizare si manifestare. Presa este cel putin la fel de vinovata pe cat sunt in-justitia, aparatul de stat [degeaba] si politrucii de toate formele si culorile. Presa a tradat prima, si acesta este rezultatul, in ansamblul sau.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dan, în sfârţit, cineva a zis-o!
    Presa este cel puţin la fel de vinovată.

    RăspundețiȘtergere