miercuri, 23 martie 2011

Cine i-a pus lui Udrea zacuscă în frigider?

Simona Ionescu zice că Dragoş Stanca, în urma unui contract de 200000 de euro.
Dragoş Stanca zice că nu i-a pus-o el, deşi i-ar surâde un asemenea contract cu Elena Udrea, care e un brand ca oricare altul, un client, o provocare, e ca Vântu, e ca ciocolata Kandia…
“Dacă aş avea acest contract, şi clientul ar fi de acord, aş anunţa public acest lucru.” – precizează domnul Stanca.
Ei, probabil, clientul n-a fost de acord, fiindcă tocmai asta e poanta, să creadă electoratul care citeşte ce scrie  Udrea pe ziduri, că ea însăşi avea zacusca în cap, mai exact în frigider, că e o înrăită consumatoare şi producătoare de zacuscă. Adică e ditamai gospodina, a auzit şi de lobodă.

Eu înclin să cred că Nuţi şi-a născocit singură borcanul de zacuscă în frigider, ea având, oricum, obsesia asta cu mâncarea la borcan, încă de pe vremea gogonelelor electorale.

Orice creator de imagine care se respectă ar fi sfătuit-o să scrie: De trei zile am in frigider DECÂT  un cârnat de Pleşcoi.”
Asta ar fi făcut-o să pară picantă, plină de umor ca Mircea Badea şi autoironică în ceea ce priveşte  locul ei de baştină.

Cei zece mii de prieteni care o adoră în virtual ar fi fremătat de bucurie că, uite, n-o adoră degeaba, începe să se dea pe brazdă. Asta, după ce le-a zis că a stat de vorbă în avion cu un soldat american, despre  câinii maidanezi care stresează lumea la Kogălniceanu.
Oricât de mult ai admira-o pe Udrea, n-ai cum să crezi că a stat de vorbă un puşcaş marin. Cum se zice „maidanez” pe americăneşte?
Nici Boc n-ar fi fost capabil s-o creadă, nici dacă era sarcină de partid.
Noroc că miile ei de prieteni feisbucişti s-au luat cu analiza situaţiei câinilor comunitari şi nici n-au băgat de seamă că Nuţi conversează în engleză.

Aşa că eu îl cred pe Dragoş Stanca:  n-are contractul.  Dacă era s-o monitorizeze el în problema zacuştei, măcar nu i-o punea în frigider, ci pe clanţă.
Avea şi Simona Ionescu de-o ştire de tabloid...

5 comentarii:

  1. Cred că această blondă de Pleşcoi este foarte dotată : a dotat-o Boc cel mic cu mulţi, foarte mulţi bani ( pentru zacuscă, să fim înţeleşi ! ). Iar pentru Băsescu este vuvuzela de serviciu : ce visează dragul ei preşedinte, ea "suflă" pe la TV.
    Ce musacaua ei, e mare şi tare !

    RăspundețiȘtergere
  2. in borcan era prima transa ,de la bercea mondialu' . acu' ca se schimba pro'curoru'
    cel rau,urmeaza restul,in masina de spalat.

    liv

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, Matilda!...
    Cum s-o doteze Boc?! Boc abia se hapdotează pe el, zilnic, cu editările cele mai noi ale cotroceanului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce are scarnavia asta cu cainii vagabonzi?! O urasc pe jivina asta, o urasc, o urasc...

    Astazi mi-a pus cineva la poarta un caine strangulat. Am anuntat politia, care mi-a dat mie amenda ca i-am deranjat! ROMania, TE URASC!

    RăspundețiȘtergere