joi, 10 martie 2011

Periculos de galeş

Un domn criminal, pe nume Galeş, a părăsit sala de judecată cu complicitatea unei ferestre deschise.
Nu ştiu care e ţinuta corectă a unui deţinut care are deja două crime la activ. Cu mâinile la spate, cu ele în buzunare… În tot cazu’, cu ele slobozite din cătuşe, din moment ce s-a mişcat mai iute ca gândul păzitorilor lui care, până s-or fi gândit ei cuvintele “uite-l că fuge…îhî...bă, ăsta chiar scapă! … ce e de făcut? … “ , evadatul se afla deja departe.
Dacă aveţi un pic de timp liber azi, aruncaţi o privire în jurul vostru. Poate îl zăriţi. Nu e greu de recunoscut: arată exact invers decât în poza dată la televizor. Adică nu e pletos şi bărbos.
Hai, să ne mobilizăm în spirit cetăţenesc, fiindcă poliţia are alte priorităţi,  e copleşită  cu cercetarea gardienilor lui “sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu”.

8 comentarii:

  1. Poate s-a cerut la toaletă şi a tras singur apa după el ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. omu' era agent sub descoperire si monitoriza traseul spagii prin penitenciare.

    liv

    RăspundețiȘtergere
  3. Matilda, ultimele "dezvăluiri" zic că nici n-a vizitat toaleta. A plecat demn, pe uşă, de-a lungul coridorului, a ieşit în curte, în stradă, apoi a chemat un taxi...

    RăspundețiȘtergere
  4. liv,
    asta cu agent sub descoperire e bună de tot!

    RăspundețiȘtergere
  5. in taxi era soferu' lu' berceanu. i-a zis ca, daca se tunde, il face primar de craiova :)

    liv

    RăspundețiȘtergere
  6. liv,
    dacă te inspiră subiectul, trimite-mi un text şi-l punem acilişea, pe blog, cu subiect şi predicat. Şi mie mi se pare că e o evadare interesantă.
    E ca-ntr-un film cu Jean Gabin în Maigret...
    Un coridor sordid, trei agenţi fumând lângă scuipătoare... se deschide o uşă... toţi trei cu spatele... un tip iese agale, cu capul între umeri... imagine de exterior: tipu se urcă în taxi... camera focalizează pe radioul din taxi - MAGIC FM... şoferul demarează blând, spectatorul nu vede numărul de înmatriculare din cauză de colb iscat.
    Sfârşit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Urmatoarea statie.... inca nu se stie pe ce parte-i peronul: Beethoven!

    Coborati, va rog, doar pentru patru minute.

    http://www2.choralnet.org/268945.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Neveule, după ce l-am văzut pe băieţelul ăsta, mă gândesc că toţi cei care se dau în stambă trăgând lapte pe nas şi scoţându-l pe buric sau cântând pe două voci, graţie unei implementări eronate a pubertăţii se pot duce la culcare.

    RăspundețiȘtergere