duminică, 5 iulie 2009

Lui Cabral...






… Cică ăsta e un ins care poate striga unui negru - “ CIOARĂ!”


… Iar ăsta e unul care poate fi strigat - “CIOARĂ!”

9 comentarii:

  1. Principessa,

    In dreapta sus mai era loc sa pui o poza.
    In tara in care presedintele tuturor numeste unul dintre cetatenii sai "tziganca imputzita", pe cei ce termina o scoala ii socoteste "tampitzi", nimic n-ar mai fi de mirare, dar, asa suntem facuti, n-am reusit sa ne tabacim obrazul, sa-l facem sorici de opinca, trebuie sa fie taxata o astfel de iesire.
    Iti multumesc pentru ce ai postat, dar parca si mai multumit as fi fost daca, sus, in dreapta, era si poza lipsa.

    Bordelezu - un CIOR, ca nu-s chior

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze,

    "pe unul"

    Bordelezu

    RăspundețiȘtergere
  3. Confruntat cu asemenea dezamagire, mai ales ca injuriile nu iti sint adresate doar tie, ci celor gragi, e greu, mult mai greu sa "suporti".

    RăspundețiȘtergere
  4. Renata, ma bucur ca ai postat stirea asta, de care habar n-aveam, pentru ca nu urmaresc mizerii de emisiuni din categoria Agentului VIP. In locul unui comentariu, o sa-ti ocup spatiul cu postul pe care l-am scris pe blogul lui Cabral si care face trimitere la un alt post, pe care l-am scris pe blogul lui Dan Voiculescu (cine are timp de pierdut si rabdare sa citeasca randurile de mai jos, sper ca va intelege imbarligatura de trimiteri):

    _____________________________________
    Florian says:
    Your comment is awaiting moderation.

    July 5, 2009 at 5:56 pm
    Sa fii cu inima alaturi de cineva inseamna mult, dar sprijinul moral nu-i totul. Atunci cand ai mijloace la indemana, e bine sa te implici si cu mintea, ceea ce am incercat sa fac postand urmatorul comentariu off topic pe blogul lui Dan Voiculescu, sub articolul “Mogulul si muzica”:

    Florian spune: Comentariul asteapta sa fie moderat.

    Iulie 5th, 2009 at 5:30 pm
    Domnule Dan Voiculescu,
    Imi cer scuze pentru off topic, dar cred ca subiectul va va interesa in cel mai inalt grad:
    http://www.cabral.ro/de-sufletel/iarta-ma-copila-mea
    Intr-un stat civilizat, in secunda unu dupa o astfel de mizerie, realizatorul ar fi fost aruncat in strada.
    Ne indignam, pe buna dreptate, ca Boc nu o demite pe madam Ridzi, desi greseala ei este evidenta ca lumina zilei. Sper ca nu veti repeta greseala primului ministru si ca il veti indeparta pe Brancu din trustul Intact. Altfel, imaginea trustului va fi afectata chiar mai mult decat este afectata imaginea guvernului de pastrarea Monicai Ridzi, pentru ca greseala realizatorului de la Antena 2 este mult mai grava decat o deturnare de fonduri.
    Numarul, continutul si tonul comentariilor postate pe blogul lui Cabral, in legatura cu mizeria petrecuta la “Agentul VIP”, sper ca va vor convinge ca am dreptate.
    Cu stima,
    Florian

    Comentariul a intrat la moderare si probabil ca nu va fi postat pe blog, dar de citit cu siguranta ca il va citi cineva, poate chiar Dan Voiculescu. Iar daca cei care v-ati exprimat pe blogul lui Cabral va veti alatura initiativei mele si-l veti inunda cu mesaje pe Dan Voiculescu, sper ca impreuna vom reusi sa-i oferim lui Cabral nu numai o satisfactie morala, dar si una concreta, chiar daca acesta poate, in marinimia sa, nu si-o doreste.
    ___________________________________

    Scuze pentru lungimea nesimtita a postului, promit sa nu se mai intample.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihaela, Borde, Florin,
    vă mulţumesc pentru intervenţii.
    Florin, nu-i la metru spaţiul pe blog. Poţi scrie cât vrei. Mai ales că-mi place ce zici.
    Pe blogul unui tip, Arhi,ăsta zice că de ce intră oamenii, citesc, şi nu scriu nimic. Cică avem nevoie de feedback.
    Corect!
    Avem nevoie de feedback, ca să nu ni se pară că vorbim singuri.

    În legătură cu Dan Voiculescu, sunt sceptică.
    Nu cred că obţinem nimic.
    N-am văzut încă emisiunea. O să mă uit.
    Cabral ar trebui să-l dea în judecată pe Brancu.
    Are "norocul" că Brancu e un tip cu osebire antipatic, suficient şi îngâmfat. Este exact prototipul de persoană care n-ar trebui să ocupe ecranul niciodată, nicio secundă. Dar, să fim lucizi. Pe o listă interminabilă, unde sexy brăileanca şi nichita deţin poziţii de top, Brancu intră într-un segment aproape neobservabil. Al micilor conţopişti ai sticlei. Învârtiţi, pupători în fund unde trebuie, neruşinaţi în rest.
    Ne mai gândim...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu daca Dan Voiculescu va lua vreo masura, dar (incredibil!) comentariul pe care l-am scris pe blogul lui a trecut de moderare - vezi postul nr. 24:
    http://www.danvoiculescu.net/blog/?p=463
    Daca mogulu' ar mai fi inundat cu cateva sute de astfel de mesaje, poate ca l-ar da pe imbecil de-a dura pe scarile trustului Intact. Oricum, Cabral nu cred ca va intenta vreun proces, la gandul ca taraboiul care s-ar crea ar afecta-o pe fetita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bag samã cã linku' de-l dãdui mai sus nu se postã ca link, ci ca dracu'. Numa' cã nu stie nea linku' ãsta ce ambâtz are mandea. Ia s'te vãz acush:
    http://www.danvoiculescu.net/blog/?p=463
    Dacã si de data asta se posteazã nashpa, înseamnã cã-i un paznic p'acilea care le dã'n cap la link-uri. Da' io tot nu mã las, vin la noapte când e ocupat cu aghioasele si tot i-o trag.

    RăspundețiȘtergere
  8. Florian,
    am văzut încă de azi dimineaţă... Eşti acolo, nu cred însă că citeşte. Dacă citeşte, nu-l interesează.
    Cu mult mai grav, în emisiunea cu pricina, a fost enunţul "Păcat de Cabral trăieşte..." apoi a completat: în România.
    Brancu s-a distrat copios. La fel şi la un banc incalificabil de prost cu homosexuali.
    În definitv, amărâtul ăla, Axinte, nu-i decât un ratat. Cabral poa să stea supărat o săptămână. Are la feedbackuri, să şi le pună şi în cap. Dacă tace mai mult, deja seamănă a alint. Asta, în caz că nu acţionează concret împotriva celor doi idioţi.

    RăspundețiȘtergere