luni, 10 ianuarie 2011

Adevărul gol-gugăluţ...

De  câteva zile, dacă scrii “râme” pe Google , dai numai de Băsescu, povestind  la televizor  cum doi colegi de-ai lui, nemţoaica şi franţuzul, vor să stăm ca râmele, dar nu s-au obosit să-i comunice mai întâi domniei sale:  “Uitaţi-vă-ţi,  Domnule  Preşedinte Traian, noi ne-am gândit aşa şi pe dincolo…”

Dacă  vrei neapărat să te documentezi despre “râme”, n-ai ce face, scrii “Băsescu”  şi afli.
Că râmele au o mare capacitate de adaptare la mediul înconjurător, dar, dacă dă un îngheţ, îngheaţă. 
Că mănâncă în general gunoi, că preferă resturi de legume şi gunoiul cornut. Însă nu se specifică dacă în saramură sau natur.
Că sunt cosmopolite. Pe bune! Aşa scrie: “Râmele sunt cosmopolite. Totuşi există regiuni unde lipsesc aproape cu desăvârşire.”
Că au, la sol, numeroşi duşmani: cârtiţele, mai ales…

Ei, când am mai citit-o şi pe-asta cu cârtiţele, n-am mai avut nicio îndoială: ăştia suntem noi!

Păi nu de la Râm ne tragem?

10 comentarii:

  1. Recunosc am cautat “râme” pe google :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasa, Renato, ca si porcu' rima; si, cu toate astea, rima ... nu ... ea nimic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Theo,
    eu nu mint! Zi şi tu dacă, acum o lună, ai fi găsit atâtea chestii cu marinarul pe paginile dedicate creşterii râmelor. :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Augustine, ştiu!
    Asta e din categoria "tramvaiul are dungă roşie, dar roşia n-are dungă tramvai"! Ce bancuri nevinovate ne făceau să râdem pe vremuri!
    Acuma nici nu se mai zice "banc", se zice "bank". Şi spusul unui banc s-o fi numind banking?! Fiindcă am auzit mereu cuvântul ăsta la televizor şi indivizii care-l folosesc sunt foarte râzăreţi şi bine dispuşi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena "Ciocanitoarea Woodrea" Udrea elucubra ca "ne tragem din Traian... Traian Basescu!". Nu stiu ce o trage ea din Basescu, ca din butoiu' de Feteasca ("cineva sa ma opreasca! Numa' sa-ndrazneasca!"... Hahaha, ce-mi plac glumele mele si ce se potrivesc versurile Parazitilor), dar eu am impresia ca romanii se trag toti din Râmaru!

    Oricum Base abereaza la greu! In pizda ma-sii de idiot, pentru orice aderare d-asta trebuie sa indeplinesti niste conditii, care ti se comunica in prealabil! Ce sa-i spuna aia?! Iar minte pentru tampiti, ca si atunci cand povestea de ce ii curgea lui sange din urechi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai interesant lucru despre râme mi l-a spus ElZap: "Nu toate râmele sunt balauri. Încercă să le găseşti utilitatea în undiţă." I-am promis atunci că aşa voi face, ori de câte ori voi avea prilejul.
    În fond, cred că ne referim la aceleaşi râme, nu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Mereu eşti groaznic, Vlad!
    Nu , n-avem cum să ne tragem din Rîmaru. Şi fiindcă tu eşti atât de groaznic, o să încerc să-ţi ţin isonul şi-o să-ţi explic şi de ce: fiindcă Rîmaru le omora după.

    RăspundețiȘtergere
  8. Păi da, Ifim. La aceleaşi râme ne referim. Râmele de momeală. Care, după cum se vede treaba, pot fi şi uşor de momit.

    RăspundețiȘtergere
  9. No, no, no... Rîmaru a omorat doar 4 ;), dar a atacat mult mai multe: R.I.: "Nu stiu exact, desi am mai fost si 'ajutat' la ancheta... 14, 15 cazuri" (http://www.jurnalul.ro/special/special/rimaru-a-topait-printre-gloante-pe-dupa-stalp-63035.html) Daca Base a ajuns presedinte, fiindca a fost "carismatic" in ochii populatiei acesteia, inseamna ca e ceva cu ascendenta in Rimar ;) ...

    PS: Nu suna ca ceva ce ar putea spune si Basescu:

    "Judecator: In ce scopuri loveati femeile?
    R.I.: Ca sa ma racoresc si eu, sa-i fac..."

    RăspundețiȘtergere
  10. Vlad,ai dreptate! :))))
    Numai că răspunsul corect la întrebarea judecătorului - "În ce scopuri loveaţi femeile?" este "Nu ştiu, or fi zis femeile ceva... or fi vorbit urât..."

    RăspundețiȘtergere