vineri, 9 septembrie 2011

Între două teorii

Mai auzii una tare de tot, mai tare ca dezimnizarea lui Traian…
Spectatorii n-au fost primiţi  pe stadion cu Tricolorul, chiar dacă acesta era FĂRĂ lance. Ba chiar au fost obligaţi să-l depună la gunoi.
Toată lumea e revoltată, pe drept cuvânt, nimeni n-a găsit însă o explicaţie.

Am eu, două.
Una ţine de Teoria Constipaţiei Mintale a cerberilor BGS. N-au înţeles interdicţia parţială – fără lance (băţ) şi au interzis ei, cu de la ei putere, tot drapelul tricolor. Ca să nu-şi mai bată capul cu teorii gen “cosorul lui moceanu” , care-i partea lemnoasă şi care-i partea cârpoasă a steagului.  De care să te temi şi de care să ţi se fâlfâie în prevenirea actelor de violenţă pe stadion.
Cealaltă ţine de Teoria Conspiraţiei Violete. De  Aliodor,  care le-a băgat movul în cap şi în cravate portocaliilor şi frica în oase Opoziţiei. Mai târziu, pâş-pâş, s-a vopsit şi stema de la Cotroceni cu violet,  incident nerevendicat de nimeni,  prin urmare daţi-mi voie să cred că tot parapsihoneurotrafaletul lui Manolea a făcut lucrarea.
Mă văd obligată să deduc că albastrul e cu ghinion şi movul cu noroc pentru cocomârlele de la gurvernare. Şi până n-o reuşi mai marele lor să umble niţel la articolul 12 alineatul 1 din Constituţie, nu mult, doar 33%,  ca să legalizeze blândul violet în locul periculosului albastru, se recomandă evitarea afişării în public, în mod masiv  a bătrânului şi unicului nostru Tricolor, până-l mai uită poporul  populaţia  gloata.

Evident, aştept comentarii de tipul “Baţi câmpii!” “Te-ai dilit?”  “Hai, că prea e gogonată!”
M-ar linişti, oarecum.


Un comentariu:

  1. Nu-s surprins ca intuiesti ce gandeste altii(!)
    Asa e, pari a batea pajistile cata vreme, ca sa fii in rand cu lumea (nu cu gloata ar trebui sa-ti ve(r)zi(!) de conturile matale si personale(!). Desigur, bamncare, nu politice.

    Si ca sa-ti mai zic una de ma framanta: Lasa-l dreacu de violet ca nu ma duce mintea decat la chiloti de dama:)))
    Si la ...lance;)



    Te-ai mai linistit?

    RăspundețiȘtergere