sâmbătă, 27 martie 2010

Einstein, pentru o secundă

Mai serile trecute, la polimagazinul din colţul străzii, clienta de dinaintea mea a cerut factură la bon.
Mica hârâială previzibilă. Că de ce. Că-mi trebuie în contabilitate. Păi aveţi bonul. Nu, că sare de-un milion. Păi de ce n-aţi spus de la început. Uite, că nu mi-am dat seama.

Casiera a lăsat o badigardă să ne ţină de urât şi-a plecat după facturier. N-a lipsit decât vreo câteva minute, dar nouă, codiştilor, ni s-a părut un veac. Ăştia care aveam coş de plastic, l-am pus pe podea. Ăia cu cărucior au rămas în poziţia iniţială, bine mersi. Nimeni nu zicea nimic de rău. Eram cinci aşteptători înţelegători care ne-am făcut vreo zece, până a apărut domnişoara cu tipizatul special. Nu-mi venea a crede că n-o ceartă nimeni pe cea care ceruse factură. Doar păzitoarea înclina din când în când capul spre umărul drept, exprimându-şi pe muteşte dezaprobarea faţă de incident.

De îndată ce s-a întors aproape alergând, fata a început să se mişte ca melcul, cu precauţie infinită, parcă avea de gând să purceadă la vreo intervenţie chirurgicală. A presat foarte bine foaia la cotor, să stea carneţelul deschis ca lumea. A scos dintre file un cartonaş tăiat pe măsură fiindcă o încurca. L-a scos exact de unde ar fi trebuit să-l lase în pace. S-a uitat la el, bănuind că nu era chiar degeaba acolo. Abia acum o încurca şi mai mult. L-a pus alături, pe masă.
Aia, pretenţioasa care voise documentul, tăcea. Nu i-a zis că foile sunt autocopiative şi se mai strică vreo trei facturi ulterioare, dacă a scos cartonul. Răutate tipic femeiască.
Au apărut primele ţîţîieli şi ufff-uri la coadă.
Mai stăm mult? Trebuie să scriu o factură, nu vedeţi?
Nu era deloc ţâfnoasă. Vorbea aşa, ca prin vis. Am întrebat-o direct: e prima factură din viaţa ta? A recunoscut că da şi m-a lăsat să i-o completez eu.
Când am ispăvit, se uita la mine de parcă eram Einstein.
O clipă, m-am şi simţit.
După care a venit rândul meu, mi-a bătut bonul şi a vârât ea marfa în pungă, nu m-a lăsat pe mine s-o fac, aşa cum e se întâmplă de obicei.


Mă gândeam la episodul ăsta, citind prin ziare că se schimbă legea învăţământului, scoala obligatorie se scurtează cu un an, se mai reduce programa, că e prea stufoasă…
Habar n-am ca ce s-ar putea angaja, în viitorul apropiat, un copil cu nouă clase.
Vânzător? Supraveghetor de magazin? Casier?
De ce nu?
Între timp ne mai policalificăm noi, ăştia bătrâni. Învăţăm cântărirea, felierea, schimbatul rolei în casa de marcat, scrisul de mână al unei chitanţe şi sigur ne vom descurca în viaţă, măcar ca şi până acum.

117 comentarii:

  1. Cui îi pasă?
    Tinerii sunt buni aşa cum sunt, adică aşa cum ies ei din şcoală. Nimănui nu-i pasă ce se va întâmpla cu ei la o adică.

    Nimănui nu-i pasă că peste generaţia asta vine un val tehnologic care va schimba lumea, că în curând nu vor mai exista o serie de meserii, că e nevoie de ceva mai mult, de altceva decât a fost până acum, de...

    Şcoala e în economia de piaţă. Şcoala ia şi dă. Şcoala vinde iluzii. Societatea la fel.

    Ce vor face tinerii peste 10 sau 20 de ani? Dumnezeu cu mila. Nu este exclus să fie folosiţi ca piese de schimb.

    RăspundețiȘtergere
  2. ElZap, problema mea cea mai mare este ca generatia asta, noul val, va trebui sa imi dea mie pensia. Deja mi-e frica.
    Despre copilu' ala cu noua clase, Renata, nu gindi cu prea multa ingrijorare. Cineva va trebui mereu sa sape santuri si sa spele podele. La chestii grele, cum ar fi casele de marcat, se vor angaja doctoranzii.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ina

    Cred că trebuie să ne luăm gândul de la pensie.

    Există o câtime din tineret care este cu adevarat valoros (s-au născut unii cu mai mulţi neoroni decât alţii). Din nefericire însă, marea parte a lor este plecată peste hotare. Ei contribuie la pensiile de acolo. Cei care au mai rămas lucreză pentru internaţionale (astea nu sunt ale noastre). Câtimea asta e oarecum invariabilă de la o generaţie la alta. S-au dus ăştia, rămânem cu ce de la USH.

    Cât depre cei ce trebuie să spele podele, să sape şanţuri, etc. trebuie să te gândeşti că nici pentru aşa ceva nu va fi nevoie. Ai văzut maşinile alea care-i dau afară pe măturătorii străzilor? Turcii măturau o vreme străzile din Germania! Crezi că o să fie nevoie multă vreme de căpşunari?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ina, ElZap,
    ce-am făcut? Am deschis cutia cu îngrijorări?
    Adevărul e că şi eu am aceeaşi groază: copiii ăştia cărora li s-a pus anul preşcolar drept clasa 0, obligatorie, dar se vor mulţumi cu 9 clase, ne vor da pensii.
    Eu zic c-o apucăm. Măcar 20 de ani, de probă! :)

    Observ cu tristeţe că se încearcă o orientare spre...şcoala vieţii şi-atât. De parcă se proiectează pentru ţara asta generaţii de muncitori necalificaţi.
    Probabil că aşa va fi: unele ţări vor da creiere şi noi mâna de lucru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ingrijorarile domniilor voastre sunt indreptatite in mare masura. Totusi grijile noastre sunt inclinate dupa modelul care priveste de ,,azi spre ieri''. Viitorul este o sursa de sperante pentru tineri si frustrari sau griji pentru cei ce au trecut de tinerete. E un fel de regula universala. Si noi la randul nostru am fost priviti cu neincredere considerati ca fiind nitel cam nebuni pentru generatia matura de atunci.
    Asta nu inseamna ca ma simt mai in siguranta acum. Incerc doar sa scap de anumite clisee.
    Parca tot speranta as lasa-o sa moara ultima :).

    klaus

    RăspundețiȘtergere
  6. Eşti foarte tonic, klaus!
    Speranţa moare ultima, cum zici, io i-aş administra nişte vitamine, fiindcă suferă, biata, când treci pe stradă şi-auzi două puştoaice de liceu de elită sporovăind: "Te-a sunat, fată, ăla?"_ "N-auzi, fă, că nu mai vorbesc cu el?!"

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, ai dreptate!
    Da' mai exista si situatii de-ti ,,cade falca'' cand vezi cate-un mititel care abia a lasat in urma 10 anisori si cu mintea lui iti baga cate-o poezioara de te miri de unde are atata simtire :).
    Cand ai vazut ultima data o expozitie cu desene facute de copii? :)
    Sau ultima discutie in care pustiulica, partener de dialog, te-a facut sa inghiti in sec?:)

    Cred ca multi dintre tinerii de astazi se tem sa fie asa cum simt. Cum ar fi priviti de cei ce sunt si se cred un ,,etalon''? Sau, sa ne facem si noi un mea culpa, cand si cum i-am incurajat noi sa fie ei insisi? Criticandu-i mereu, ne catalogheaza scurt ca fiind niste babalaci defazati in timp. Nerabdarea si avantul lor ar trebui sa gaseasca niste ancore in experienta noastra, a astora care se presupune ca au invatat cate ceva de la viata. Altfel, societatea impartita pe varste va continua sa fie despartita de cele doua buze ale faliei. Falie care, atentie, nu se va umple niciodata cu frustrari, lipsa de minte sau dragoste....mai ales dragoste.

    klaus

    RăspundețiȘtergere
  8. Uf, in sfarsit, mi s-a luat o piatra de pe inima. Acum sunt sigur ca si voi calcati cu pasi siguri spre capitalism si selectie naturala.
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa?Era "temeinica" din nestiinta?si eu credeam ca din intentia de a o vedea pe solicitanta de chitante inghesuita rau de cei care asteptau :) Sau si una si alta?
    Nu-i de mirare din moment ce se stie ca de sus pana la pazitoarea respectiva angajarile se fac contra ceva,ceva stufos si cu relatii.Si tinerii stiu al dracu' de bine chestia asta d'aia nu mai vor sa invete nici cei care ar putea :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Generatia Google28 martie 2010 la 17:34

    Generatia comunista este anacronica.
    Soarta voastra este pecetluita.
    In momentul in care incetati sa fiti folositori societatii, noi nu o sa va purtam de grija.
    Cine nu-si poate purta singur de grija, e liber sa-si incerce norocul in lumea cealalta.

    Noi tinerii, suntem individualisti si credem in capitalism.
    Protectia sociala si mila sunt desuete.
    Mai bine-mi arunc la gunoi coaja de paine ramasa, decat s-o dau unuia care flamanzeste!
    Bosorogii, cersetorii si neputinciosii repugna tuturor.

    It's the survivor of the fittest.
    Nu cer mila, nu am mila.
    Resursele sunt limitate.
    Soarta necunoscutilor ma lasa rece.
    Eu si familia mea restransa, e tot ce ma intereseaza.
    Dupa mine potopul.

    Nu am dat si nu voi da, niciodata, nimanui, nici macar o firmitura!
    Am geamuri termopan, nu aud vaietele fomalailor!
    Sper sa scapam de voi cat mai curand.
    Sunteti inutili.
    Niste fosile.
    Doar sa cersiti si sa va vaicariti sunteti buni.
    Pfui!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. generatia Google :))))
    Stati linistiti, pisoiul asta va provoaca. Nu cred ca poate fi cineva atit de idiot incit sa fie convins de timpeniile insirate acolo. Indiferent de virsta.
    Generatia Google, auzi! Mai, Goagale mic! :))))

    Klaus, ai dreptate (pozitiv ca de obicei), dar eu am simtit in postarea Renatei ca se referea la Goagalii idioti, nu la pustanii cu mintea brici (nu a zis nimeni ca acestia nu exista- cum sa nu existe?!) Renata se referea la mititeii astia care se cred...aaa...generatia Google...desi folosesc Google doar ca sa caute pornache, nu pentru teza de doctorat. Uite, ai un exemplu la 16.59, tipu' a postat doar ca sa exemplifice retardul mintal al generatiei lui.

    RăspundețiȘtergere
  13. klaus,
    iar ai dreptate, dar nu se poate să cuprindem totul într-o frază, într-o privire, şi oriunde ne-am situa, la un moment dat, poziţia noastră e părtinitoare, pe cineva nedreptăţim, facem generalizări primejdioase.
    Ce să zic?
    Sigur că există copii talentaţi, extraordinari, că lumea e, în fond, ca pe vremea noastră sau a părinţilor noştri, există loaze şi vârfuri...
    Dar eu vorbesc de ce se vede la prima impresie.
    Doamne, mor de ciudă că dau senzaţia unei babe înţepenite în idei preconcepute!
    Nu cred că bătrânii sunt deştepţi şi copiii sunt proşti.
    Cred doar că MAI MULŢI tineri azi, decât pe vremea noastră, când noi eram tineri, au certitudinea că educaţia (adică şcoală plus bună creştere) e pe ultimul loc, când e vorba să te realizezi în viaţă.
    Mult mai mulţi au înlocuit verbul "a face" cu "a se descurca".
    Sar etape, nerăbdători, dar se mulţumesc cu puţin, apoi.
    Într-o lume în care, spre deosebire de acum 20 de ani, nu te poţi angaja secretară, dacă n-ai o facultate, prea mulţi puştani se mulţumesc să vândă în buticul părinţilor, dacă-l au, prea mulţi se fac taximetrişti şi consideră şi-au pus viaţa la punct.
    klaus, nu spun că toţi, spun că prea mulţi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Hai Hui,
    ia zi domle, cum, se vede de la tine?
    Că eu habar n-am spre ce ne îndreptăm...

    RăspundețiȘtergere
  15. Elisa,
    în mod ciudat, fata aia nu avea nicio vină. Vinovat era cel care n-o învăţase tot ce are de făcut în postul ăla.
    Să facem abstracţie de faptul că nimeni nu ştie de ce la un bon cu valoare mai mare de 100 de roni, contabilitatea cere factură. Dar ne supunem cu toţii! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Generaţie Google,
    faptul că ţi-ai ales o identitate colectivă spune multe despre câtă personalitate ai şi cât de bine te descurci pe cont propriu.
    Mi-a plăcut fraza asta...
    "Cine nu-si poate purta singur de grija, e liber sa-si incerce norocul in lumea cealalta."
    Ce e ? Umor negru?
    Cam mult negru şi cam puţin umor.
    Totuşi, sincer, nu te invidiez!
    Noi ne descurcăm şi pe lumea ailaltă, fiecare pe cont propriu, ca şi aici. Da tu o să te descurci pe lumea ailaltă, la momentul potrivit?
    Că văd că semnezi în gaşcă. Ori dincolo, pleci singur. Succes şi reflectează!

    RăspundețiȘtergere
  17. The Google generation28 martie 2010 la 20:26

    Adevarul doare.
    Ina urla a neputinta.
    Injuriile ei ma lasa rece.
    Generatia ei comunista astepta sa i se dea.
    Ceva.
    Orice.

    Asta au invatat.
    Asta stiu.
    Niste inadaptati.

    Nu cunosc scoala vietii.
    Adevarata scoala.
    Au acumulat cu mult efort tone intregi de informatii inutile in scolile lor comuniste.
    Acum bagajul lor de cunostinte e un balastru ce-i trage la fund.
    Nu stiu sa se descurce.

    Asteapta sa fie recunoscuti pentru bucata lor de maculatura pe care scrie diploma.
    La teorie nu-i intrece nimeni.
    Practica-i omoara insa.
    Niste fantome ale unor vremuri de mult apuse.

    Sunt asemenea unor animale domestice abandonate in mijlocul junglei.
    Nu au deprinderile necesare supravietuirii in salbaticie.

    Nu vor supravietui mult in societatea actuala, ce devine tot mai grea pentru ei.
    Legea selectiei naturale e nemiloasa.
    Dar dreapta.
    In vechia orinduire au avut scutire de la legea asta dura.
    Acum scutirea lor a expirat...

    RăspundețiȘtergere
  18. Generaţia Google?!

    Nici vorbă de o astfel de generaţie.
    De cu totul altceva este vorba aici.

    Vitejii ăştia sunt primii care o iau la fugă când dau de greu.

    Generaţia asta nu dă, dar stă tot timpul cu mâna întinsă.

    Inutilă la modul absolut, îi sperie pe cei cu adevărat utili, aruncându-le în faţă vina falsă conform căreia ei ar fi cei inutili.

    Generaţie de mercenari, care se oferă să lupte pe toate fronturile pentru un blid de linte. Ar fi vorbit la fel de entuziasmat pe vremea tătucului Stalin, cum vorbeşte în epoca capitalismului atotbiruitor. L-ar lăuda cu la fel de multă însufleţire şi pe Kim Il-sung, dacă acela s-ar învrednici să-l bage în seamă.

    De câte ori se priveşte în oglindă vede numai indivizi inutili.

    Poate să creadă în orice, în funcţie de câştigul pe care i-l aduce credinţa lui.

    Generaţia care răspunde invariabil că ea luptă împotriva comunismului, indiferent dacă îi ceri să spună care este formula apei, sau tabla înmulţirii.

    Când se simte înghesuit, scapă cerând sălii să se ridice în picioare şi să cânte Internaţionala.

    Moromete

    RăspundețiȘtergere
  19. Goagalas, Goagalete mic,
    Eu nu mai astept nimic de la nimeni, de multa vreme, scumpule. Las' ca la cei treijsapte de ani ai mei nu ma simt inca asa fantoma pe cit crezi matale.
    Observ in postarile tale ca ti se pare ca traiesti intr-o societate bazata pe selectie naturala.
    Ooooh, ce bine ar fi sa fie asa! Dar nu e. O asemenea societate m-ar avantaja pe mine si te-ar dezavantaja pe tine.
    Asa cum ma descurc pe cont propriu de cind am terminat liceul, asa m-as descurca si de-aici incolo. Dar tu nu. Stii de ce? Iti spun cumva asa(nu sint sigura ca intelegi): pentru ca nu faci diferenta intre "balastru" si "balast".
    Hai, mars si urla in salbaticia ta...adaptatu' lui peste prajit...

    RăspundețiȘtergere
  20. @ The Google generation

    Cat este de handicapata generatia comunista am inteles din expozeul dvs. Tind sa va dau dreptate fiindca asa erau vremurile: Partidul gandea pentru fiecare! Intrai in viata, iti dadea o garsoniera, te insurai, iti dadea 2 camere confort 2, s.a.m.d.

    Totusi, cu ce se lauda generatia post decembrista? Cu scoala vietii? Dvs ce scoala aveti? Evident ca numai aia a vietii, probabil coleg cu Mailat. Aveti idee care este diferenta intre balast si balastru? Va spun eu, ca vad ca habar n-aveti: aceiasi ca intre STAS si parastas!

    Sincer, ma bucur ca nu este blogul meu, fiindca va banam pe vecie. Trambitas promovat din tinichigiu ...

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  21. Cind lucrurile devin "nashpa", juniorii de teapa Goagalului de mai sus sint cei care urla in presa ca ii exploateaza sefii. Ca ii tin peste program, ca nu le mai dau cafeaua gratis care li se cuvine. Ca ii urmaresc sa nu stea toata ziua pe Messenger si pe Facebook, in timpul serviciului. Jungla, domnule!
    De ce esti asa suparat pe batrini, Goagalas? Ti-a taiat sefu' al batrin din salariu ca te-a prins vorbind la mobilul firmei in interes personal? Raul naibii, ce neintelegator e cu o asemenea capacitate creatoare cum esti tu, Gugalica!...

    RăspundețiȘtergere
  22. Nea Gugăle,
    nu-ţi mai zic generaţie, că începi să te delimitezi.
    Nu în bine, în rău.
    Scoate limba şi zi "A", să văd dacă eşti portocaliu în gât.
    Aşa... Cum bănuiam, eşti. Mâine-l învăţăm pe "B" !
    Ce faci matale pe-aici, jonglerii cu cuvinte, comunism, diplomă de maculatură... se cheamă fraudă semantică.
    Şi io pot să-ţi zic că practica te omoară, dacă n-ai pătrăţelul de maculatură care confirmă că ai trecut prin teorie.
    Ştii experimentul ăla cu maimuţa, care are suspendată o banană la 1 m înălţime şi are la dispoziţie 3 beţigaşe cu lungimi diferite, să o dea jos, unu de 25 de cm, unu de 40 şi unu de 100?
    Maimuţa le încearcă pe toate trei, până-l nimereşte pe-ăla de lungime potrivită. Ăştia cu diplomă teoretică pe maculatură, câştigă timp, îl aleg pe cel bun din prima.
    Ştii cum ar fi scăpat nevătămat şi fără internare la spitalul de arşi, miliţianul ăla care în timp ce se dădea cu deodorant şi-a aprins ţigara? Dacă ar fi ştiut că gazul din spray e inflamabil.
    Fii amabil şi scrie-ţi teoriile în proză.
    La vers alb nu te pricepi.
    Mai economisim şi hârtie virtuală! :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Generaţia Google?

    Ea nu există. Există oameni inteligenţi şi oameni proşti şi fuduli. Speriaţi de golul din sufletul lor, dar mai ales din cutia lor craniană, ţipă diperaţi.

    Neobişnuit cu instruirea temeinică, este gata să afirme că poate rezolva torul apelând la lozinci stupide. Asemenea generaţie lui Mao, înfruntă dificultăţile vieţii, căutând cu înfrigurare soluţii în cărticica aia roşie.

    Generaţia tinerilor care îşi inchipuie că o maşină are doar acceleraţie. Până ce sfârşeşte în primul sâlp.

    Generaţie stupidă care-şi închipui că marile catedrale au fost ridicate de legea lui Darwin sau de hazardul care a orânduit pietrele la locul potrivit.

    Generaţia care îşi închipui că între inginer şi tinichigiul care "are practica vieţii" se poate pune semnul egalităţii.

    Generaţia care n-are cum să priceapă că podul de la Cernavodăa fost construit în doar 2 ani dar "a fost calculat" în peste 8 ani de către Saligny.

    Moromete

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. @renata

    Nu-mi văd imaginea tinerţii mele când citesc texte stupide ca ale lui.

    Eu chiar cred că s-a greşit enorm în trecut. Nu neapărat în comunism. Greşelile au început mult mai devreme şi condinuă şi acum. Aici şi aiurea. Nu-mi văd idealurile mele cuprinse într-un scelălăit stupid.

    Moromete

    RăspundețiȘtergere
  26. Alm,
    a zis balastru?...
    Da, aşa a zis! Nu observasem :))
    Râd nu de confuzia lui, ci de paralela dv. STAS şi paraSTAS! :)))
    Pe bune!
    Păcat că n-aveţi un blog!
    L-aş citi cu mare plăcere.

    RăspundețiȘtergere
  27. The Google generation28 martie 2010 la 21:07

    Renata nu intelege.
    Noi suntem individualisti.
    Dar traim in haita.

    Cine se aseamana se aduna.
    Individul e slab.
    Haita e puternica.
    Asa e legea junglei.

    Si nu.
    Nu e umor.
    E realitatea.
    Nu e negru.
    E neutru.
    Nepasator.

    Cine nu poate sa traiasca, moare...
    Pur si simplu!

    Iar lumea de dincolo e doar o metafora fara fond.
    Fiinta si nefiinta.
    Aici e viata.
    Dincolo e moartea.
    Neantul.
    Luzerii se amagesc cu "viata" de dincolo, ca nu o pot trai pe asta, de aici.

    Tu te plangi mereu si critici.
    Cauti explicatii si scuze.
    Nu-ti traiesti viata.
    Ti-o irosesti.

    Viata si-o construeste fiecare dupa cum vrea.
    Si cum poate.
    Cei nemultumiti de soarta lor, au o problema.
    Sau nu e vointa, sau nu e putinta.
    Vina e personala.

    Nimeni nu o sa-ti schimbe viata in mai bine.
    Tu trebuie s-o faci.
    E viata ta.
    Responsabilitatea ta.
    Problema ta.

    RăspundețiȘtergere
  28. Renata, ai mare dreptate.
    Uite, de cind il citesc pe amaritul asta, ma simt mai tinara :) Imi dau seama ca- daca exista o competitie intre generatii, iar dinsul e un reprezentant al generatiei lui- tot noi sintem in avantaj :)
    Pe de alta parte, sa-l lasam pe iepurasul asta in jungla lui, pentru ca ii miroase gura a portocaliu - si sa recunoastem ca are dreptate Klaus: exista copii excelenti, pentru care- din pacate- tara nu e pregatita. Si acesti copii excelenti vor emigra. Noi raminem cu Gugalasii ca asta de mai sus (adica cei mai slabi exponenti ai generatiei lor) si asta ma ingrijoreaza cu adevarat, pentru ca- daca prezentul tarii e deja ratat- viitorul se intrevede la fel de nasol, cind tara va fi pe mina gug...aaa...gugustiucilor astora.

    RăspundețiȘtergere
  29. Unde simti tu mai tare ca traiesti in haita, Gugalas-iepuras? la teambuilding-uri sau la sedintele de partid?

    RăspundețiȘtergere
  30. @renata

    Nu-mi văd imaginea tinereţii mele când citesc texte stupide ca ale lui.

    Eu chiar cred că s-a greşit enorm în trecut. Nu neapărat în comunism. Greşelile au început mult mai devreme şi continuă şi acum. Aici şi aiurea. Nu-mi văd idealurile mele cuprinse într-un schelălăit stupid.

    Moromete

    RăspundețiȘtergere
  31. Generatia Google28 martie 2010 la 21:29

    Noi nu avem culoare politica.
    Nici religie sau principii.
    Suntem lipsiti de scrupule.
    Nu respectam legalitatea.
    Nici moralitatea.

    Am face orice pentru a ne atinge scopurile.
    Chiar si crima.

    Avantaj noi.

    RăspundețiȘtergere
  32. @ Nea haita, cata dreptate ai! Probabil ca te crezi tigru! Din pacate, te-ai descris singur: un biet hoitar intr-un stol de cumetrii de acelasi calibru. Prin ineptiile pe care le-ai scris ti-ai negat conditia de OM! De ANIMAL SOCIAL!

    Ai gresit usa! Aici este gara nu ospiciu ...

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  33. Gugalica, gindacel, vezi ca te cheama mami la masa :)))
    M-am prins acum- e un pusti, ia uite cu cine ne-am prins mintea.
    Puisor, te uiti prea mult la televizor, stii? Trebuie sa o asculti pe mami, sa papi tot si sa te culci mai devreme.
    Mai bine ti-ai scrie compunerea pentru scoala, decit sa iti lasi fantezia nesupravegheata pe-aici. Auzi, "chiar si crima", ce impresionant, micule! Da' mami si tati ai tai stiu ce scrii tu pe net, cu calculatorul ala scump pe care ti l-au cumparat greu, ca niste batrini inadaptati ce sint ei?
    Vezi ca blogul asta nu e un fel de Hi5, pe unde te joci tu cu prietenii, da? hai, du-te la nani ca e tirziu.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ina, ALM, Moromete,
    Suntem toţi contra unui copil?!
    Chiar nu-l apără nimeni?
    La 21:06 a încetat să arunce cu pietre şi încearcă să negocieze. Nu ne mai invită la cimitir, face filozofie, cu fiinţă şi nefiinţă...

    Ina, poate nu vrea lăptic, poate e singur şi trist şi are nevoie de compasiune...
    A devenit uşor politicos, vorbeşte la impersonal, nu mai zice de noi, zice de nişte luzeri, aşa, în general...

    Zic să-l luăm cu binişorul.
    N-aş vrea să omoare vreo muscă în noaptea asta, crezând că face o crimă sau să-şi taie bretonul "emo", confundându-l cu venele.

    RăspundețiȘtergere
  35. Chiar şi crima?
    O.K.
    Sunteţi cel puţin doi?
    Daţi-i drumul!
    Nimeni nu vă opreşte.

    Moromete

    RăspundețiȘtergere
  36. Gugulică,

    Sunt de partea ta!
    Gata! Fii calm şi hai să stăm liniştiţi de vorbă.
    Ce-mi reproşezi? Că mă plâng şi critic?
    Sunt lucruri total diferite.
    Critic, da! Şi tu critici! Ai început cu noi, cu boşorogii de 45 - 65 de ani. Aici suntem chit. Criticăm.
    Mă plâng? Nu. Dă-mi link unde m-am plâns eu pe blog.
    Verbul "a te plânge" implică automat că soliciţi ajutor, măcar subînţeles.
    Tu te plângi! Acolo unde zici că "individul e slab, haita e puternică".
    E o constatare personală, oi fi trăit-o tu, pe pielea ta, pe mine haita nu m-a influenţat niciodată.
    Eu cred că individul contează, haita nu se pune!
    Eu fac numai ce-mi place.
    Voi purtaţi pantaloni cu brăcinarii la pubis, chit că vă dezavantajează cumplit. Voi trăiţi prin imitaţie, ca să vă legitimaţi o identitate.
    Voi stingeţi lumina LA ORDIN, crezând că ajutaţi planeta.
    Noi, boşorogii, luăm lucrurile pe cont propriu. Purtăm ce ne e comod şi plăcut, stingem lumina când ni se face somn, nu când ne zice la televizor...

    Vezi tu? Blogul ăsta se cheamă GARĂ PENTRU NOI, unde NOI e egal cu nişte oameni care, deşi vin din locuri diferite şi pleacă spre destinaţii diferite, pot schimba două vorbe pe peron, fără probleme. Pot cere un foc şi zic mulţumesc. Celui pe care nici măcar n-o să-l mai vadă vreodată în viaţă.
    Zic mulţumesc din reflex.

    Înţelegi ceva din ce-ţi spun, sau continui să te crezi criminal în serie, omorând muşte şi ţînţari?

    RăspundețiȘtergere
  37. @renata

    A început bâza?

    Moromete

    RăspundețiȘtergere
  38. Draci tovarasi si pretini din generatia lu ceasca scorniceanu.
    Eu nu as ezita sa lansez un zvon ca va droghati.
    Pe urma as strecura o supradoza de cocaina in cafeaua voastra preferata.
    Sinucidere curata.
    Case closed!

    Asta daca as avea ceva de castigat de pe urma treceri voastre pe lumea scheletelor putrede.
    Viata unui om nu are valoare mai mare ca o insecta.

    Sincer acum, voi nu ati fi capabili sa comiteti ceva similar.
    Aveti mult prea multe defecte si slabiciuni
    (scrupula, morala, si alte magarii similare).

    De asta sunteti voi vesnic nemultumiti.
    Nu aveti taria de caracter + hotararea sa faceti orice pentru a avansa cu viata voastra patetica!

    Va tot tarati hoiturile de pe o zi pe alta, fara sa faceti ceva sa va schibati soarta in mai bine.
    Numai sa va plangeti sunteti in stare!
    Pica para malaiata in gura lu mos natafleata!

    Oho, abia astept sa falimenteze sistemul protectiei sociale si al pensiilor.
    O sa picati pe strada ca mustele toamna!
    Good riddance!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Mai sa vezi!
    N-as fi crezut ca voi provoca asemenea... hai sa-i zicem dezbatere :).
    Domnule X, inclin sa va dau dreptate intr-o anumita masura. O mare parte a vechii generatii manifesta o oarecare dorinta de a fi ajutati. Da, poti sa-i spui si mila. Chiar poti s-o numesti exagerata. Iti marturisesc ca eu insumi m-am surprins in anumite momente facand acelasi lucru. Mi-a bazait beculetul, am unul foarte simtitor, si am pornit pe calea indreptarii. Va vad foarte hotarat, in anumite momente v-as putea suspecta ca aveti un caracter puternic. Asta pana la povestea cu haita. Haita este puternica doar prin liderul ei! Este singurul cu caracter! Si nu cred ca dumneata ai putea fi un lider. Nu-s bun la filozofat dar haita lu' mataluta, as paria pe asta, s-ar autodistruge.Poate sunteti o efemerida in roiul ce se crede balaur in amurgul serii.
    Oricum as lua-o nu va pot lua nici in serios, nici in gluma.
    Imi pare rau pentru mama ce v-a vegheat si v-a mangaiat atunci cand aveati nevoie. Dansa ce ar crede despre ideile dumneavoastra?

    klaus

    RăspundețiȘtergere
  40. Klaus, nu mai ai cu cine discuta. Gugalas s-a dus la nani, ca altfel il certa mamica lui.
    O sa viseze ca ucide monstri.
    Tu ii vorbesti in cuvinte prea grele pentru el, stii? "Efemeride"...?! Iti dai seama ca acum CHIAR are nevoie de Google?!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu e deloc un lucru rau daca vrea sa afle. Tot asa as vrea sa aflu si eu chichitele cu polistirenu' :)). Dincolo!

    klaus

    RăspundețiȘtergere
  42. of, ma provoci renato asa cum doar tu stii s-o faci... scoala devine si la voi un loc de baby sitting pentru ca "libertatea" de a nu invata a copiilor este la moda in lumea de aici unde, cu cat e mai gros stratul de prosti si de consumatori de junk, cu atat mai multe parale intra in buzunarul calailor.
    pai, ce alta reteta mai eficienta poti arunca pe piata pentru a domina prostimea???

    apoi, in alta ordine, oricare din voi, cei ce scrieti pe aici ati avut viitor de PLATINA (nu de aur) in asta lume.... pana si eu, cu o scoala de RN(ca asa e chivalata aici) care nu ma ajuta cu nimic sa produc bani, am prestat munca.... de inginer in productie generand sau aproband proceduri, metode, piese, prototipuri noi, etc, pentru una din cele mai inalte tehnologii electronice din lume(!!!!!) ...... in ce tara din lumea as mai fi putut face asta?
    poate doar in congo, mauritania, somalia, si.....hai ca nu gasesc prea multe exemple.....

    sau poate oi fi avand io vreun talent ascuns si-o modestie fara de pereche incat nu m-am dat la iveala pana sa ajung in usa:)))

    RăspundețiȘtergere
  43. frunzarii cateva din vorbele "hiatasului" cel nou. bun venit feciorule!

    sper sa stai pe-acasa ca pe-aici, pest balta. cei pe care-i stiu vorbitori de limba romana si care par a fin din gneratia dumitale de asa zisi "gugalasi" i-am vazut doar in doua locuri.
    pe langa bancomate ori in parnaie.
    pozitiile intermediare e(!) la bordul taromului, return to rromanica.
    adica aici haita moare prima iar gougalu te-ajuta doar la munca dreapta ori inventiva.
    imi pare ca tu n-ai fost atent cand s-a predat lectia de survival;)

    oricum, spor la treaba si sa stii ca m-a impresionat modul sincer de abordare a problemei; felicitari!!

    PS
    daca voi ati fi atat de solidari pe cat te lauzi ca sunteti, ati avea un guvern mai bun dar vad ca sunteti de rasul lumii.
    aud?

    RăspundețiȘtergere
  44. Mai Ina, da vad ca esti obsedata rau de tot.
    Nu am mai vazut pe cineva cu un asa puternic complex matern ca al tau.
    E deja o adevarata psihoza la tine.

    Daca tot ne plictiseti cu rabufnirile subconstientului tau torturat, povesteste ce ti-a facut ma-ta.
    Chiar asa o zgripturoaica era de nu ai reusit nici la batranete sa scapi de amintirea ei?
    Incredibil.

    Ia spune-ne cati oameni ai reusit sa sperii pana acum cu invocarea mamelor?!
    Pun pariu ca esti singura!

    Fa bine si cauta-ti un terapeut.
    Tu chiar ai nevoie.
    Sarmana Ina.

    RăspundețiȘtergere
  45. The Google generation29 martie 2010 la 04:09

    Hai Hui sper ca nu te-ai ticnit chiar de tot.
    Noi avem acum guvernul ideal.
    It's Dumb and Dumber.
    (Perfect for us)!
    Cat mai prosti, corupti si incompetenti sa fie...

    We love to fish in murky waters!
    Suntem Piranha in piele de om.
    Profitam de de conditiile prielnice pentru a acumula avutie fara munca.
    Book smart is overrated.
    Street smart is better.

    Dar stai linistit.
    Nu ma duc la Uncle Sam, sa-ti fac concurenta.
    Vaca mai grasa si mai usor de muls ca statul Roman nu exista nicaieri in lume.
    Nici populatie mai usor de fraierit ca in Romanica.
    Long live Romania!

    RăspundețiȘtergere
  46. Generatia Google29 martie 2010 la 04:25

    Ina, noaptea e inca tanara.
    Unde ai disparut asa devreme?
    Hai, nu fi asa o baba!
    Treci inapoi pe baricada.

    Vezi, asa e generatia ta!
    Numai gura e de voi.
    Dar nu aveti anduranta deloc.

    Ai zis ca stai pana tarziu aici.
    Dar in secunda urmatoare, ti-ai tarat batranetile direct in pat.
    Esti jalnica!

    RăspundețiȘtergere
  47. Văd c-ai dormit în gară, Gogule!
    Şi-ai mai şi plâns în somn după Ina. Şi tu ai un complex matern, observi?
    Două întrebări tehnice:
    - Ce cîştigi tu, dacă dispărem noi? (vreau explicaţia cu subiect şi predicat, nu vreo bălmăjeală)
    - Care-i vârsta minimă pentru a ne câştiga titlul de boşorogi, că vreau să ştiu dacă mă încadrez la boşorogi juniori, seniori sau matusalemici?

    Şi o rugăminte:
    Nu-mi jigni vizitatorii!
    Singura cu care poţi fi nepoliticos sunt eu, fiindcă e blogul meu, şi dacă vreau te las, dacă nu, te şterg.
    Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  48. Gugalici,
    guvernul adorat de tine duce tara la faliment precoce iar voi n-o sa mai aveti ce beli rezuamndu-va fiecare la pielea personala:))
    o tara ai carei locuitori sunt fericiti e mai buna si pentru predators printre care, cu mandrie te numeri, nu crezi?
    ai inteles gresit domeniul in care ma zbat pentru castigarea existentei iar baieteii ca tine nu-mi vor face concureta nicicand. ti-am spus deja care-s locurile in care-i intalnesti pe aici iar pe cei pe care-i dibui eu bat imediat in retragere cand sunt descoperiti pentru ca nu le place cel de-al doilea loc unde pot ajunge asa de repede. oare de asta nu te atrage unchiu sam?;)

    trust me, dear, le cunosc apucaturile si slabiciunile acestor baieti descurcareti;
    avantaj categoria pe care tu o numesti "de bosorogi" :)))
    BTW, ai citit mamutei si tatutului tau teoriile pe care le debitezi pe acest site?
    ei ce zic?

    RăspundețiȘtergere
  49. The Google Generation29 martie 2010 la 17:16

    Saracul Hai Hui.
    A trebuit sa plece putin in state.
    Crede ca si noi vrem asta.
    Noi nu plecam in state.
    Muntele vine la noi.
    Ca la Mahomed.

    Dormiti linistiti iancheilor.
    Generatia tinerilor din Romanica vegheaza conturile voastre.
    Doar le aducem putin la noi.
    Pentru buna pastrare.

    21.1% din atacurile cibernetice asupra Americii provin din Romania.
    38.4% din devalizarile conturilor Yankee sunt faptuite tot din Romania.
    America e prada usoara.
    Nici macar nu trebuie sa ne deplasam.
    Va furam direct din Romanica.

    Long live USA.
    (The average Joe's country).

    RăspundețiȘtergere
  50. Generatia Google29 martie 2010 la 17:35

    Noi ne batem in idei.
    Voi va bateti in epitete.
    Voi ati inceput.
    Stim si noi a manui epitetul.
    Mai bine ca voi.
    Stiu ca nu va comvine.
    Sa va fie de bine.

    Renata huffs and puffs...
    In desperation.
    They are losing the battle.
    The elderly.
    Boo Hoo...

    RăspundețiȘtergere
  51. Ia sa vedem ce s-a mai intimplat pe aici...
    Ia uite, e Gogutza! Ce-ai facut, pisoi?! Ai plins toata noaptea dupa mine? Hai, mai puisor...asa emotiv e un ucigas cu singe rece, ca tine...
    Puisor, zi-i tu aicea la tanti Ina citeva idei de-ale tale, ca din postarile tale de pina acum, eu tocmai ideile nu le-am observat. Sau sa scriu "ocservat", ca sa iti "comvina" tie?
    Puiule, dar tu nu ai ceva de facut- scoala, teme, o prietena de plimbat- ceva, orice?
    O arzi toata ziua si toata noaptea pe Net, bietul de tine...
    Renata, ai avut dreptate, tare singurel e mititelul asta!
    Gata, ca ti-am acordat prea multa atentie, sa se mai ocupe si parintii tai de tine. Hai, mai du-te si pe la amicii de pe Hi5, lasa-ne pe noi cu batrinetele noastre. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  52. Generatia Google29 martie 2010 la 18:12

    Renata intreba.
    Generatia raspunde.

    Nimic.
    Nu castigam daca ramanem fara voi.
    Capusa nu-si ucide gazda.
    Noi va promovam.
    Si va sustinem.
    Peste tot.

    Iliescu, Basescu, Vadim...
    Noi va iubim.
    Prostia si coruptia conteaza cel mai mult.

    Ecaterina Andronescu nu cunoaste limbi straine.
    Ce ne-am face fara voi?!
    Knowledge is power.
    Aviara gripa la patrat.

    Cu asa guvernanti si autoritati noi facem ce vrem.
    Fara consecinte.
    Multa prostie.
    Si incompetenta.
    Coruptie la maxim.
    Bravo generatiei comuniste.

    Give me a place to stand.
    And with a lever I will move the whole world!

    RăspundețiȘtergere
  53. Generatia Google29 martie 2010 la 18:24

    Ina s-a bagat in sama prima.
    Ea se da rotunda.
    Dar repede se desumfla.
    Nare anduranta biata Ina!

    RăspundețiȘtergere
  54. Generatia Google29 martie 2010 la 18:29

    Treci la munca tanti Ina.
    Lasa netul pentru noi.
    Fa pe mortu-n papusoi.
    Ca nu-i netu pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  55. Generatia Google29 martie 2010 la 18:46

    Renata intreaba.
    Generatia raspunde.

    Generatia voastra e comunista.
    Generatia noastra incepe dupa comunism.

    RăspundețiȘtergere
  56. Am in fata ochilor varianta Gugulea a proverbului "ajunge o singura bâta la un car de oale"!

    57 de comentarii! Cred ca este recordul blogului. Si pentru ce? Nebunul cu piatra si "inteleptii" care se zbat sa o scoata! Nu veti reusi fiindca prostii sunt extrem de tenace iar mama prostilor este mereu gravida ...

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  57. ALM,
    da, e recordul blogului, numai că nu mi-am propus să fiu un aspirator de comentarii.
    În cazul Gogului voiam doar să mă conving că nu e atât de tânăr pe câ se dă.Uite că e tenace.
    Tenacitatea aparţine celor bătrâni, ca noi.
    Generaţia google n-are atâta răbdare să ne convingă de ceva. Indiferent ce. Dă cu piatra în geam şi pleacă mai departe.
    Ba chiar i-a scris un răspuns în versuri Inei. Slăbuţ, dar intenţia contează.

    RăspundețiȘtergere
  58. Gogule,
    am o veste proastă pentru tine!
    Ai pus botul la declaraţiile făcute de alde Iliescu şi Băsescu...
    Generaţia voastră nu începe DUPĂ comunism , pentru simplul motiv că nu s-a sfârşit niciodată specia de aşa-zis comunism care ne ţine sub talpă de 70 de ani.
    Politrucii impotenţi mintali, aceiaşi din vremea noastră, continuă să ne conducă şi azi prin ei şi urmaşii lor.
    Noi, care am trăit sub foştii, deja suntem antrenaţi.
    Îi mirosim imediat. Uită-te la Boc, un pârlit de Bobu reloaded. Numai că tu nu l-ai cunoscut pe Bobu, aşa că n-ai cum să pricepi.
    Avantaj noi.
    Noi, cel puţin, o să murim resemnaţi că n-am apucat schimbarea.
    Dar voi mai aveţi mult de trăit şi vă mint ăştia şi vă joacă exact cum vor, că n-aveţi termen de comparaţie decât minciunile lor.
    Iaca, ţi-am tras şi eu o rimă la final! :)

    RăspundețiȘtergere
  59. Generatia Google29 martie 2010 la 22:29

    Renata nu stie ce spune.
    Batranii nu au rezistenta.
    Batranii obosesc.
    Repede.

    Eu am 20.
    Nu va puteti voi tine dupa mine.
    Obositilor.

    Renata zica ca noi am crede politicienii.
    Nici macar nu-i ascultam.
    Doar profitam de haosul creat de ei.
    Politica si religia e pentu cei senili.
    Mai plictisitori ca politicienii si popii nu se exista.
    Noi nu credem in nimic.

    Pe certificatul nostru de nastere nu scrie Republica Socialista.
    Nu avem ideologie.
    Nici dumnezeu.
    In haos ne-am nascut.
    In haos ne place.
    De haos noi profitam.

    Voi sunteti inadaptati.
    Noi suntem perfect adaptati.
    You can't teach an old dog new tricks.

    RăspundețiȘtergere
  60. Ei, cum sa nu-l inveti? :) Ba il inveti foarte usor. Asta doar daca stii cu ce se mananca.
    Sunt oarecum dezamagit de dumneata, domnule X. Ma bucur atunci cand cineva are niste idei clare, motivate, chiar daca neconforme cu ale mele. Insa repetitia de care tot uzezi mai sus e tare searbada. Miroase a nitel interes ascuns, asta asa, sa par si eu un clarvazator in ale conspiratiei. Daca n-ar fi asta ar trebui sa te declar...., prefer prima varianta.

    klaus

    RăspundețiȘtergere
  61. gugfalici ai perfecta dreptate din punctul tau de vedere egoist.
    in plus ai si anii cand regretele iti sunt straine.
    felicitari pentru cei douazeci de nesimtiti. sa te vad ce-o sa te faci daca se va naste in tine sentimentul de parinte ori de sotz...

    sa mai vii pe aici, cat poti de des, lumea noastra de "obositi" are envoie de energia ta. ea ne da putere si speranta. cei din "tagma" mea intelg....
    nu stiu exact daca tu pricepi ce spun dar te implor: sa nu pleci vreodata de aici!
    ne dai viata si mai ales...incredere in noi;)

    RăspundețiȘtergere
  62. Hai Hui,
    sunt de acord! Să nu plece guguliciu! Să stea cu noi!
    O să ne simţim confortabil, ca atunci când îi vedem pe bărbaţii şi femeile de succes pe micile ecrane.
    Elodii, Salami, Berci Mondiali, Zăvorânce...

    RăspundețiȘtergere
  63. Generatia Google29 martie 2010 la 23:36

    Klaus zice ca nu-i place ce scriu..
    Dar citeste fiecare cuvintel.

    Hai Hui zice sa mai stau.
    Binenteles ca stau.
    Cat timp e topicul activ.
    Asta e topicul meu.
    Despre generatia mea e vorba aici.
    Restul nu ma intereseaza.
    Veti ramane intre voi.
    The senior citizens generation.

    RăspundețiȘtergere
  64. Tu, Gogule, dacă zici că te-ai născut din haos, şi-n haos îţi place, ai putea să semnezi "Stelu".
    Ar fi diminutivul de la "Luceafărul" .

    RăspundețiȘtergere
  65. Stimata Renata, sunteti draguta sa puneti intr-un mesaj header-ul mesajelor lui Gufurici? Acolo unde scrie despre IP si alte "chestii" legate de traseul mesajelor. Prietenii stiu de ce ...

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  66. Baiatul asta are douazeci de ani si e lipit zi si noapte de un blog pe care a nimerit din intimplare, bietul pusti.
    Stelutule, stii reclama aia: "fetele te simt cind esti disperat"... ce adevar zice.
    Mai iesi si tu din casa, copile, mai incearca sa vorbesti cu o fata si altfel decit pe Messenger.

    RăspundețiȘtergere
  67. The Google generation30 martie 2010 la 00:29

    Nenea ALM se joaca de-a securistul.
    Culege informatii.
    Dar gaseste neant.

    Nu stie bietul ca n-am calculator.
    Si nu platesc internet.
    Generatia mea a evoluat mult.
    Eu port internetul in buzunarul de la piept.
    Smartphone se numeste.
    Si cartela reprogramabila el foloseste.
    Ca nu-i prost baiatul sa plateste!

    Folosesc credentialele occidentalilor bogati pentru Smartphone.
    Am cu sutele.
    Au de unde plati si telefonul si internetul meu.
    Ca-s bogati da fraieri.

    RăspundețiȘtergere
  68. Generatia Google30 martie 2010 la 00:49

    Ina se baga-n seama din nou cu mine.
    Nici o noutate.
    Ea chiar din prima m-a acostat.
    Si de atunci incoace doar cu si despre mine vorbeste.
    De altii ea nu mai stie.
    Pe tot topicul numai pe mine ma vede.
    A facut obsesie biata batranica.

    Stai bland ca nu-s gerontofil.
    Pune-ti pofta-n cui.

    Si stai linistita.
    Eu iau internetul cu mine peste tot.
    Nu-s bosorog sa stau in casa!
    Numai de pe buda sau din taxiu intru cu telefonul la voi.
    Trebuie sa-mi omor si eu timpii morti cumva.
    Timp util na-s irosi de pomana.

    Numai tu esti fraiera de-ti pierzi timpul in casa.
    Garbovita peste un calculator.
    Si mai si platesti internetul.
    Tare demodata mai esti.
    Tinerii nu-s ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  69. bei Generatie Google (apreciaza ca te strig pe numele tau corect, din respect),

    pe masura ce te citesc mi-e tot mai drag de tine.
    as vrea sa ma mai nasc odata sa ma inveti sectetul vietii fara de moarte si-al vietii fara de simtire.
    bah, creatura, tu esti COLOSAL!
    imi placi, pa bune.
    fara caterinca.
    daca ne lasi fara mesajele tale esti o javra nesimtita. cel putin pentru mine, pentru acest site only, esti AER si APA.
    da-i inainte, baiatule, nu te lasa, gapa politica a fost celula care te-a zamislit, fii ce vrei si fa ce-ti trece prin cap.
    cine te condamna pe tine se condamna pe sine.
    esti nascut intr-o zodie politica norocoasa, exact precum ai zis. ma surprinde placut consientizarea momentului existential al unei faptura de 20 de ani....
    ALM sau Ina sau Renata sau Klau (ii respect pe toti) pot spune ori crede ce vor...
    la vremea mea, la anii astia, nu stiam nimic.
    incerc si azi sa invat de la oricine se deschide precum ai facut-o tu, aici.
    multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  70. bey, Generatie Google (apreciaza ca te strig pe numele tau corect, adica te respect),

    pe masura ce te citesc mi-e tot mai drag de tine.
    as vrea sa ma mai nasc odata sa ma inveti sectetul vietii fara de moarte si-al vietii fara de simtire.
    bah, creatura, tu esti COLOSAL!
    imi placi, pa bune.
    fara caterinca.
    daca ne lasi fara mesajele tale esti o javra nesimtita. cel putin pentru mine, pentru acest site only, esti AER si APA.
    da-i inainte, baiatule, nu te lasa, gapa politica a fost celula care te-a zamislit, fii ce vrei si fa ce-ti trece prin cap.
    cine te condamna pe tine se condamna pe sine.
    esti nascut intr-o zodie politica norocoasa, exact precum ai zis. ma surprinde placut consientizarea momentului existential al unei faptura de 20 de ani....
    ALM sau Ina sau Renata sau Klau (ii respect pe toti) pot spune ori crede ce vor...
    la vremea mea, la anii astia, nu stiam nimic.
    incerc si azi sa invat de la oricine se deschide precum ai facut-o tu, aici.
    multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  71. Hai-Hui Eraticus30 martie 2010 la 06:37

    constientizarea, Klaus, etc....

    RăspundețiȘtergere
  72. Amice Gufurici, sunt convins ca te cunosc! Semeni leit cu alt schizofrenic care se recomanda "Calugarul Teofil" pe alte bloguri.

    Ma jignesti daca spui ca "ma joc" de-a securistu'. Crezi ca daca ai un cont la o societate de telefonie mobila esti intangibil?

    Chiar vrei sa-ti dovedesc ca nu este asa si sa-ti scutur intr-o dimineata rogojina care-ti tine loc de usa? Vrei sa vezi ca nu conteaza locul de expeditie daca se cunoaste destinatia si ora? E doar de 4 ori mai laborios dar, daca nu esti tu insati Internet Provider, esti copilul ploii ...

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  73. Hahah, domnul ALM glumeste, nu te lua dupa glumele domniei sale. Probabil e intr-o pasa rea, nu te lasa prostit, Generation Google.
    Am incredere in dumneata. Gluma cu securistii nu tine la toata lumea, uite mie miar suratde sa ma creada lumea securist, as avea ....mai putini dusmani decat lumea nesecurista, nu crezi?

    Hai ca ma lungesc iar...
    Sa ai o zi buna.
    Io tre' sa duc la culcare...Asa sunt io, mai fraier ca altii, lucrez cu carca;)

    Ne mai auzim, corect?

    RăspundețiȘtergere
  74. Hai-Hui Eraticus30 martie 2010 la 08:35

    hahaha, mi-ar....

    RăspundețiȘtergere
  75. Trebuie sa-mi cer scuze fata de toata lumea fiindca l-am "opresat" pe Gufurici. Bietul om, indiferent cati ani are, are o problema digestiva si cred ca voia s-o roage pe Renata sa-i recomande un antidiareic, dar fiind din generatia goagal "a deschis usa cu bocancul"!

    Sa nu credeti ca fabulez. Uite ce spune baietica: "Numai de pe buda sau din taxiu intru cu telefonul la voi"! Urmarind orele la care au venit mesajele, se poate observa ca baietica vine de la scoala sau serviciu in jur de orele 16, apoi, pe la 17, intra in buda, de unde nu mai iese decat a doua zi pe la 4 dimineata. Nu râdeti ca nu este de râs! Asta explica si nevoia taxiului ...

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  76. Gogule,
    Hai Hui are dreptate.
    N-o să-ţi mai zic nici eu Gogu. O să-ţi zic G.G. Poate că sună ca Gigi. Da e de bine.
    Dacă-ţi dăm una peste plisc, se cheamă că suntem exact cum zici tu. Naftalină şi formol.
    Cu cât eşti mai Gică Contra, cu atât devii mai real.
    Cu condiţia să nu jigneşti, te-am rugat, n-o mai face pe Ina babă, dacă-ţi place de ea, găseşte alte mijloace de complimentare. Dă-i link la un cântec care-ţi place ţie, la nişte flori...

    Bun. Nu crezi în nimic. Vii din haos. Combustibilul tău e ura. Ne căpuşezi. (Aici mi-e teamă că ai dreptate, vă cam ţinem în spate!)Te minţi că trăieşti în afara sistemului. Frumos! Romantic chiar.
    Dar fii, TE ROG, politicos cu amicii mei!

    N-o să te caut de IP, cum n-o să te caut nici de purici.
    Din partea mea, poţi intra pe net şi de la maşina de cusut!
    Mă îngrijorează o treabă, însă...
    Zici că stai de vorbă cu noi doar din baie (mă rog, tu îi zici "budă", eu, o babă de modă veche prefer să-i zic "baie", fiindcă a trecut vremea budelor, acum toată lumea are scaunul de porţelan al W.C.ului montat în camera de baie)... Dar azi-noapte ai fost la baie din juma' în juma' de oră ca să scrii câte-un mesaj.
    Deci: ori minţi, când zici că ne scrii din baie, ori minţi când zici că ai dooj de ani, şi ai mai mult ca noi, şi-ţi dă prostata bătăi de cap.
    Alege!
    O zi bună şi ţie, aşa cum simt că ne urezi şi tu nouă!

    RăspundețiȘtergere
  77. Ne, ne, ne! Nu sunt de acord, stimata Renata. Teofil-Goagal poate sa fie extrem de tanar si nu sufera de adenom de prostata! De ce sunt asa de sigur? Fiindca transmiterea de email-uri de pe mobil (iPhone) solicita ambele maini ...

    Si eu sunt de acord sa-l lasam sa se "dezlantuie". De mult n-am mai avut parte de ceva atat de caraghios ...

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  78. pai, nu v-am zis eu ca e un cacacios mic?!

    RăspundețiȘtergere
  79. ALM,
    poate nu eşti tu la curent cu tehnica modernă! :))
    Poate are comandă vocală la transmiterea de mailuri.
    Poate are 3 mâini?!
    Nu, nu-i zice Teofil nici în glumă! Ăla scăpase dintr-un ospiciu şi se credea în Arizona.

    RăspundețiȘtergere
  80. Ina,
    Gigi tocmai ce-ţi făcea curte!!! Eu aşa cred :)

    RăspundețiȘtergere
  81. Generatia Google30 martie 2010 la 16:11

    Renata e doftor docent.
    In analiza pe text.
    Competenta ei este uimitoare.

    Ina ma face cacacios mic, imbecil, mucos, prost, incult...
    Dar este OK.
    Se considera lauda.

    Eu o alint babuta.
    Asta nu este OK.
    Se considera jignire.

    Renata o cunoaste pe Ina.
    De aia o apara.
    Ina are nevoie.
    Stie ca Inei ii place sa dea in altii cu sete.
    Dar Ina nu este in stare sa incaseze replici.

    Saraca babuta.
    Mica si fragila.
    Un tigru de carton.
    Chitaie si ea pe internet.
    Ascunsa dupa fusta Renatei.
    Bravo.
    Sa admiram curajul ei.

    RăspundețiȘtergere
  82. The Google Generation30 martie 2010 la 16:28

    Renata duce lipsa.
    O lipsa crunta.
    Saraca vede peste tot.
    Doar sex.
    Totul capata tenta sexuala.
    In capsorul ei.
    Mic.

    Nu intelege.
    Saraca.
    Ca barbatii nu sunt atrasi de femeile mai batrane ca ei.
    Numai de cele mai tinere.
    Exceptie gerontofilii.
    Si necrofilii.

    RăspundețiȘtergere
  83. Generatia Google30 martie 2010 la 16:29

    Tentativa de recrutare.
    Comentam LIVE.

    Un securist expirat propune.
    Semnarea unui angajament.
    De colaborare.
    Cu fantoma securitatii.

    Sa vedem tariful.
    O fi tot 30 de arginti?
    Accepta blogerita?
    Asteptam.
    Si vedem.
    ALM versus Renata

    RăspundețiȘtergere
  84. The Google generation30 martie 2010 la 16:43

    Nea ALM are o problema.
    Una mare de tot.
    Nu se pricepe la tehnica.
    Nu poate citi.
    Nu intelege ce citeste.

    Eu zic ca folosesc Smartphone.
    Cu cip programabil.
    Ca nu platesc internet.
    Ci folosesc credentiale furate.
    Si altii platesc internetul meu mobil.

    ALM intelege exact pe dos.
    Crede ca am contract.
    Cu o firma de telefonie mobila.

    Nu am nene!
    Altii au.
    Din generatia matale.

    Cum de nu cunosti fenomenul?
    Cartela electronica se cloneaza in draci.
    Cartela telefonica idem.

    Nu am cont la banca.
    Dar golesc conturile altora.
    Cu cartela clonata.

    Nu am cont de telefonie.
    Dar folosesc telefonul.
    Si internetul.
    Cu aceasi metoda
    Cartela telefonica cu cip reprogramabil.
    Cu credentiale furate
    Si clonate.

    De fiecare data intru in alt cont furat.
    Transmit de acolo.
    Pe banii lui.
    Pe urma de la altii.
    Sa nu se prinda.

    Saracul nene ALM.
    E depasit.
    De vremuri.
    De tehnica.
    Si de moravuri.

    RăspundețiȘtergere
  85. Goofurici, nu mai folosi cuvinte al caror sens iti scapa: de iegzemplu, "colaborare" nu este compatibil cu "versus". Dar s-ar putea sa iasa o "colaborare", "versus" Goofurici ...

    Azi ai venit mai devreme acasa! Si cum ai venit direct in buda te-ai oprit! Sau esti pe nemancate? Smecta ai incercat?

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  86. Ai dreptate Goofurici! In domeniul in care excelezi tu (furt, clonari, mârlanie) am fost si sunt depasit! Ar trebui sa-mi para rau?

    Dar, in continuare cred ca blufezi la greu, nefiind in stare sa sustii o fraza cu mai mult de 20 de cuvinte. Dar te iert fiindca ti-ai dat seama ca trebuie sa-mi spui nene ...

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  87. The Google generation30 martie 2010 la 17:12

    Acum chiar ca ALM a devenit ridicol.
    Ameninta un flacau de 20 de ani.
    Ca vine sa ma bata.
    El, un biet batranel.

    Mai nene eu te fac covrig.
    Am tras de fiare.
    Si am mers la sala.
    Practic Krav Maga.
    Sa le atrag pe fete cu pectoralii.
    Dar pot sa folosesc musculatura si pe tine.
    Te fac sac de box.
    Si ma antrenez pe tine.

    Vino tataie.
    Te astept.
    Vezi sa-ti faci testamentul inainte!

    RăspundețiȘtergere
  88. Generatia Google30 martie 2010 la 17:15

    Nea ALM.
    Calugar esti tu.
    Mai mosulica.
    Ca ai ce-ti trebuieste.
    Aparat de urinat.
    Si vid intre urechi.

    Calugar sa te faci.
    In negru sa umblii.
    Povesti prostesti din biblie sa mormaiesti.
    Pe strada tu sa cersesti.
    Si alte treburi crestinesti.

    RăspundețiȘtergere
  89. Baietas, orice naş isi are naşul, mai devreme sau mai tarziu. Si sa mai stii ca nici ulciorul nu merge de multe ori la apa.

    RăspundețiȘtergere
  90. The Google Generation30 martie 2010 la 17:32

    Nene esti incult.
    Habar nu ai ce vorbesti.
    Ai trecut prin scoala si prin viata ca cainele prin apa.

    Racolarea, coruperea este o activitate versus.
    Ca doar doresti sa determini pe cineva.
    La ceva ce n-ar trebui sa faca in mod normal.
    Prin santaj, mituire sau prostire.
    Nu conteaza metoda.

    Dar poate ai tu dreptate.
    Eu am presupus ca blogarita Renata are cinste si integritate.
    Chestii care se opun.
    Adica versus.
    Tentativei tale de racolare.
    De a deveni informanta ta.

    Pune mana.
    Si te informeaza.
    Inainte de a scrie.
    Pe un blog public.
    Te faci de ras nenicule.

    RăspundețiȘtergere
  91. Generatia Google30 martie 2010 la 17:41

    Doar F vorbeste fara sa gandeasca.
    Zice ca-mi gasesc nanasul.
    Dar eu scriu aici de zile intregi.
    Toti sunt impotriva mea.
    Fara exceptie.

    Dar eu va fac fatza.
    Tuturor.
    Nici urma de nanas.

    Sunt tanar.
    Pot inota contra curentului.

    Desi voi toti va razboiti cu mine.
    Nu ma veti invinge.
    Mor cu voi de gat.
    De trebuie.
    Nimeni nu ma invinge.

    Generatia voastra este generatia invinsilor.
    A resemnatilor.
    Generatia mea este invincibila.
    Raul nu piere.
    Niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  92. Generatia Google30 martie 2010 la 17:50

    Renata ma ameninta.
    Constant.
    Ca ma sterge.
    ALM vrea sa ma agreseze.
    Fizic.

    Toti ceilalti ma injura.
    Si vreau sa ma rapuna.
    Psihic.

    Eu nu ma clintesc.
    Ca o stanca.
    Va fac fatza tuturor laolalta.
    Si fizic si psihic.

    De unul singur va infunt intreaga generatie.
    Sunt tanar.
    Am energie si anduranta.
    Voi veti cadea ca mustele.
    Batranii obosesc si se blazeaza repede.
    Nu aveti sanse.

    RăspundețiȘtergere
  93. Gresesti baietas.
    Nu aici, ci acolo.
    Nu noi, ci voi.
    Unul mai tanar.
    Mai andurant.
    Fara credinta si fara Dumnezeu
    Si cu mult mai rau.
    Fata de cum te prezinti.

    Genratia nu moare.
    Doar indivizii.
    Timpul curge.
    Se scurge.
    La fel pentru toti.

    RăspundețiȘtergere
  94. Hai ca te alinti Goofurici! De unde ai tras concluzia ca vreau sa te agresez? Ca-ti arat unele subtilitati ale limbii romane? Te simti agresat?

    Voiam sa te tratez dupa meritele tale. Adica sa nu-ti dau atentie. Dar ai mereu grija ca sa nu obosesc si sa nu ma blazez ...

    Zici ca practici Krav Maga? Cand? Ca ai traseu fix: scoala - WC - scoala - WC ...! Mai devreme spuneai ca practici Mangla. Asta se potriveste cu programul tau.

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  95. The Google generation30 martie 2010 la 19:11

    Imitation is the highest form of flattery.
    Multumesc doar F.
    Asa mai merge.
    Te dai pe brazda.
    If You Can't Beat 'Em, Join 'Em!
    Bravo.

    RăspundețiȘtergere
  96. Generatia Google30 martie 2010 la 19:27

    ALM are probleme cu memoria.
    A uitat ca a postat ieri.
    Ca se ruga de Renata sa-i dea adresa mea.
    Sa ma caute acasa.
    Sa ma invete el minte...

    Mosnegutul meu.
    Tu nu ai intimida nici un purice.
    Reusesti doar sa fi ridicol.
    Esti de rasul lumii.

    Abia-ti tarasti batraneatea de pe o zi pe alta.
    De primesti un picior in fund, faci infarct.
    Esti o fosila.
    O umbra de om.

    Lasa internetul.
    Mergi pe strada.
    Incearca acolo sa intimidezi.
    Un flacau de 20 de ani.
    Dar vezi ca se alege cu oase rupte.
    Oasele tale.
    Bietul de tine!

    RăspundețiȘtergere
  97. Plagiezi Goofurici! Ce spui tu, a scris Mark Twain acum mai bine de un secol. Cauta pe goagal Mark Twain, Opere, Volumul IV "Ageamiii la ei acasa", Capitolul III "Icoane din trecut".

    Sa-ti citesc o fraza: "Eu sunt vestitul Falca de Fier in persoana, eu sunt Brat de Bronz, Piept de Arama, Facatorul de lesuri din pustiile Arkansas (avea dreptate Renata, nu-i Arizona)! Eu sunt al de-i zice Moartea Naprasnica si Prapadul Lumii!"

    SMECTA prietene!

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  98. Bună seara, "doar F"!
    Bine-ai venit la masa rotundă. :)

    RăspundețiȘtergere
  99. Gogule,
    Ai obosit. Dai în stânga şi-n dreapta orbeşte...
    In povestea cu "versus", ALM are dreptate. Oi fi trăgând tu de fiare, dar nu poţi trage de sensurile cuvintelor la fel de uşor. Hai, las-o cum a căzut! N-avea ce căuta acolo "vs"!...
    Şi vezi că "să umbli" se scrie cu un singur i.
    Şi mai vezi că ăştia care fac mult caz de muşchi, de sală, de pectorali, de alea-alea, nu numai că n-au nimic în cap, dar nici pipi n-au prea făcut.
    Ştii ceva?
    Ieri păreai mai ager. Promiteai.
    Azi eşti plicticos. Eşti numai şabloane răsuflate.
    Şi încă ceva: eşti plin de ipocrizii, fixisme, domnişorisme, ieftinisme.
    Da, mă gândesc la sex. Toată lumea vie se gândeşte la sex, indiferent de sex, vârstă, specie. Tot comportamentul uman are o componentă sexuală, de care eşti sau nu conştient. Până şi istoria lumii se poate rescrie din unghiul ăsta. Şi cea a artelor.
    Negarea sexualităţii e o reminscenţă a lumii din care ne acuzi tu că venim, pe noi, ăştia bătrânii, mămăi şi tătăi...
    Te dai dur şi fericit că ai descoperit apa caldă!
    Nu, Gogule! Au descoperit-o alţii înaintea ta.

    RăspundețiȘtergere
  100. Generatia Google30 martie 2010 la 21:30

    ALM recidiveaza.
    Din nou.
    Zici ca-i un pleonasm uman.
    Incredibil.

    Mai nene, nu cunosti sensul cuvintelor.
    Tu esti cel ce baga texte.
    De la altii.

    Asta sau e citat, sau plagiat.
    Eu nu am practicat.
    Nici una, nici alta.
    Sunt scurt.
    Si la obiect.

    Tu bati campii.
    Constant.
    Cand ramai fara grai, copiezi de la altii.

    Incearca sa gandesti.
    Si tu.
    Nu mai copia.
    De la altii.
    E o rusine.
    Pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  101. Goofurici, plagiat nu inseamna neaparat "litera cu litera". Ai plagiat ideea! Adica, te bati cu caramida in piept si-ti suna capul a gol! De unde se vede ca, nu numai ca n-ai prea facut pipi, dar nici nu prea te-ai scarpinat, ca sa creezi impresia ca ai ceva in cap. Stii ce este aia o mazeta? Da? Bravo tie, bucuros de cunostinta! Nu? Oglinda n-ai?

    Daca te uiti la scriiturile tale, ai intrat ca un taur si ai ajuns ca o oaie natânga ...

    ALM

    RăspundețiȘtergere
  102. Domnule X, persoana a treia plural ,,vreau'' sau ,,vor''? :). Ma gandesc ca puteti avea rabdarea sa va recititi spusele. Totul e un leit-motiv cumplit de plictisitor. Cu asta imi iau adio de la dumneata. Va doresc cele bune!

    klaus

    RăspundețiȘtergere
  103. ALM, Renata,
    Va implor, opriti-va. Copilul asta nu-si mai incape in piele de bucurie; nimeni nu i-a acordat atita atentie niciodata in toata viata lui. Mamica nu l-a iubit, invatatoarea se rastea la el, colegii de clasa il ignorau cind nu il bateau, apoi fetele- fetele!- au ris de el...Si rid in continuare, nu observa ce tigru feroce e el, bietul pisoi zburlit...
    Un labatristum, un necajit insingurat. M-a plictisit azi, nu are nimic de spus, mitraliaza propozitii simple pentru ca nu stie sa le lege (a observat ca, daca scrie asa, nu mai trebuie sa isi bata capul cu punctuatia). Incercati sa il ignorati. Ia sa vedeti cum dispare, dupa ce mai mitraliaza patru-cinci poeme...

    RăspundețiȘtergere
  104. Zici ca esti tanar.
    Si in putere.
    Dar esti prea lent.
    In a ta gandire.

    Cum dai de greu.
    Tu fugi din lupta.
    Vrei sa corupi.
    Dar nu prea tine.
    Nu recunosti.
    Ca-i adaptare.
    Dai 'nainte cu imitare.
    Your own weapons will defeat you.

    Generatia Google zici?
    Fugi ma d-aici.
    La douaj de ani esti prea BATRAN.
    Doar MTV pot sa iti spun.

    @renata
    Nu e frumos sa ma saluti (doar)pe mine cu atata lume la masa.
    O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
  105. "doar F",
    Cu ceilalţi m-am mai salutat în ultima vreme.
    Nu cred c-am fost nepoliticoasă. :)

    RăspundețiȘtergere
  106. Generatia Google30 martie 2010 la 23:23

    Apare Ina.
    Cu coada intre picioare.
    Fluturand steagul alb.
    Se retrage invinsa.
    Slaba rezistenta.

    Asa e generatia ei.
    Generatia comunista.
    Cand dau de greutate se retrag.
    Se resemneaza.
    Capul plecat sabia nu-l taie.

    Ce mare a fost Ina la inceput.
    Ploa in nasul ei ridicat.
    Acum e mica.
    Cu capul plecat ea se retrage.
    Invinsa.

    RăspundețiȘtergere
  107. Băi, Gogule!
    Ce să-ţi fac?
    Am încercat să fiu ospitalieră şi să te ţin în formă. Nu-i vina mea că te-ai tuflit şi i-ai plictisit şi pe ceilalţi.
    Moşii,da. Moşii şi babele de-aici s-au plictisit de tine. Ce să le fac?!
    Poate că pe ei i-aş mai duce o noapte, cu vorba, dar nu mă mai pot duce pe mine.
    Ai dat tot ce poţi.
    O să scrii fiecare cuvânt de la cap de rând, să pari expresiv. Nu eşti!
    Poţi încerca opţiunea text pe verticaşă, dar pe al blog.
    Noapte bună!
    Oricum, mi-a făcut plăcere de cunoştinţă.
    Adică e bine de ştiut că exişti.

    RăspundețiȘtergere
  108. Erată:
    "Poţi încerca opţiunea text pe verticală, dar pe alt blog."

    RăspundețiȘtergere
  109. The Google Generation30 martie 2010 la 23:36

    ALM se agatza de fiecare pai.
    Dar nu are scapare.
    Se afunda.
    Tot mai mult.

    Acum trage de plagiat.
    De parca ar fi de cauciuc.
    Sa se tot intinda.
    La infinit.

    Chiar de ar fi asa.
    Cum zice el.
    Tot nu are dreptate!

    Nu Mark Twain a inventat ideea respectiva.
    A mai aparut si inainte.
    De multe ori.
    Chiar si-n stravechiul Babilon.
    In epopea lui Gilgamesh.

    Dar ALM nu stie.
    Carte.

    A dat bietul in mintea copiilor.
    Citeste numai literatura lor.
    Imediat urmeaza sa ne zica de Fat Frumos.
    Sau Ileana Cosanzeana.
    (a cismarului consoarta).
    Pfui.

    RăspundețiȘtergere
  110. Generatia Google30 martie 2010 la 23:50

    Renata s-a inbufnat acum.
    E suparata rau de tot.
    Nu-i pica bine sa fie refuzata.
    Atat de categoric.

    Nu-i vina mea mai.
    Asa e legea firii.
    La fel ai facut si tu.
    La 20 de ani.
    Cand dadeai cu flit mosilor libidinosi.
    Ce-ti intorceau fiecare vorba.
    Si-i dadeau o tenta sexuala.

    Nu merge sexul intre generatii.
    Nici chiar la Irinel si Monica Columbeanu.
    Mama natura e de vina.
    Nu eu.

    RăspundețiȘtergere
  111. The Google Generation31 martie 2010 la 00:07

    Doar F incearca si el.
    To fight fire with fire.
    Se coboara la nivelul meu.
    Ca doar asa merge.

    Vede si el calea spre succes.
    Valideaza metoda mea.
    Multumesc de girul tau.

    Doar F e tare de treaba.
    My new sidekick.

    RăspundețiȘtergere
  112. Generatia Google31 martie 2010 la 00:30

    Renata e foarte categorica.
    Zice ca pe blogul ei nu pot sta.
    Nu in pozitie verticala.
    Pe blogul ei numai la orizontala se poate sta.
    Cica asa e regula ei de baza.

    Dar vad ca am reusit sa-l verticalizez si pe doar F.
    E ingrijorata Renata.
    Sa nu intepeneasca coloana vertebrala si la altii.
    Tot in pozitia verticala.
    Asa devine omul incomod.
    Prin pozitia adoptata.

    Se vede ca Renata e din generatia lui Basescu.
    Nici lui nu-i plac oamenii in pozitia verticala.
    De aia are in jur numai Boci si Udrese.
    Ca aia stau numai in pozitia orizontala in fatza matrozului chior.

    RăspundețiȘtergere
  113. Uf...dom gugalici, din toate nu retin decat pe asta:

    "Generatia voastra este generatia invinsilor.
    A resemnatilor.
    Generatia mea este invincibila.
    Raul nu piere.
    Niciodata!"

    Cu vreo doau corecturi de rigoare:
    1. Nu ne declaram invinsi.
    2. Nu suntem resemnati ci, rationali.
    3. Generatia ta ne va lua locul dupa c noi, "cei batrani" vom fi invinsi de catre naturala moarte.

    Singura si cea mai tare este "raul nu piere".
    Multumesc inca odata pentru sinceritatea pe care ne-ai demonstrat-o.

    RăspundețiȘtergere
  114. Nu domnule MTV, nu m-am coborat la nivelul tau. Doar ti-am vorbit pe limba ta ca sa iti testez reactiile. Se pare ca nu te intereseaza o disputa pe ideei, ci doar impunerea ideilor tale.
    Te dai tanar, dar nu esti. La fel se intampla si in cazul altor calitati ce ti le atribui. Cred ca daca te trezesti cu un cutit intr-o mana si cu o gaina in alta, o sa fugi la un vecin sa ceri ajutor.

    Flattery will get you nowhere. O sa reusesti sa ma influentezi cu aceasta atitudine, cand or zbura porcii. Si sa nu crezi ca daca te deplasezi cu avionul, zbori.

    In alta ordine de idei, mi-a facut placere sa te urmaresc. Tu nu reprezinti nici o generatie(Google sau MTV), nici macar pe tine insuti, ci doar un wannabe. O sa ma retrag, avand convingerea ca iarasi o sa invoci anduranta. Dar e o vorba din batrani: cel mai destept cedeaza primul.

    RăspundețiȘtergere
  115. Generatia Google31 martie 2010 la 12:28

    Doar F a incercat.
    Sa se tina dupa mine.
    Nu a reusit.
    Saracul.

    Credea ca e usor.
    Sa fie ca mine.
    S-a inselat.
    Amarnic.

    It's hard.
    Little wannabe sidekick.

    Desi a fost ajutat.
    Incurajat.
    Sustinut.
    Laudat.

    Dar tot degeaba.
    Generatia lui nu se dezminte.
    Tot ce voi incepeti ramane neterminat.
    Obositi mult prea repede.
    Si va descurajati.

    Tin totusi.
    Un moment.
    De reculegere.
    Pentru doar F.

    Ca macar a incercat.
    Desi nu a reusit.
    Sa-si depaseasca.
    Conditia.

    RăspundețiȘtergere
  116. The Google Generation31 martie 2010 la 12:56

    Hai-Hui e idealist.
    El crede.
    Cu tarie.
    In visul American.

    La Hollywood binele invinge.
    Dar in viata reala nu este asa.
    Raul e mult prea puternic.
    Si omniprezent.
    Ca un cancer.
    In metastaza.

    Povestile-s frumoase.
    Dar nerealiste.
    Din pacate.
    Pentru voi.

    Nu va tot amagiti.
    Ca e degeaba!
    Haideti inapoi.
    Cu picioarele pe pamant.
    Nu tot plutiti.
    Cu capul in nori.
    Voi bieti visatori.

    RăspundețiȘtergere
  117. Generatia Google31 martie 2010 la 13:38

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere