sâmbătă, 25 septembrie 2010

Plâns

E riscant să zici că n-ai plâns la “Love story”, dar ai bocit la “E.T.
Nu numai la prima vizionare, ci şi la a doua, şi la a treia… Şi nu mai aveam 17 ani, aveam 30.  
Circumstanţe agravante!
N-am reuşit să plâng  la “Love story”, (film mai de dragoste ca ăla şi cu sfârşit mai trist, mie nu-mi vine în minte), dar am stors batista ca o apucată când a pleacat Pocitania  mică înapoi, pe planeta ei,  şi ne-a lăsat aici, pe planeta noastră, exact aşa cum suntem, nici mai buni, nici mai răi, dar fără perspective de-a ne folosi cumva inteligenţa, altfel decât în slujba furatului.

Voi la ce filme aţi plâns, pe bune, de-a lungul vieţii voastre?

16 comentarii:

  1. Pe bune, zici? Lista e lungă, dar mintea parcă mi-a fost invadată de vid. Oricum, "Love story" nu a fost primul iar "Wall-E" nu e ultimul. Între-timp, vidul a început să se subţieze, dar mă abţin să umflu lista.

    RăspundețiȘtergere
  2. io, doamna... io am plans cu lacrimi grele la Zorba Grecul! Cand a murit vaduva ucisa de criminalii ei concitadini din cauza iubirii nevinovate pentru tanarul inginer englez.
    Am spus frumos?

    anca mica, serios vorbesc... E cartea/filmul in care ori de cate ori ma uit, ma regasesc pe rand in toate personajele. La alte varste...
    Acus-acus' o prind din urma pe Bubulina :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. psss
    si prostuta cum ma stii, mai plang uneori si la bancuri! Voila:
    Alinuţa s-a născut, din păcate, oarbă. Într-o zi, mama ei îi dădu o cremă şi îi spuse: - Dă-te cu asta şi ai să poţi vedea. - Mamă, mamă, nu merge! - Alinuţa, ai uitat că azi e 1 aprilie?

    anca mica

    RăspundețiȘtergere
  4. La ET nu plang, e preferatul meu, marturie stau cateva postari si diverse marturii live. Are tot in el, e filmul meu. Asa. Asta cu ET.

    Cu plansul e simplu, cad usor in capcana lui la filme, doua imi vin acum repede in minte / Susan Sarandon in dialog despre copiii ei cu ala mic din "Clientul" si aproape in intregime "Sa mori tanar", cu Julia Roberts asistenta medicala, personala si roscata a unui muribund de care se indragosteste. Si viceversa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acu'nu-mi vine in minte decat "Pianistul"...
    cand neamtu' ii ducea mancare lui Adrien Brody si ala ,pe jumatate mort de foame si de spaima ii canta la pian...(Mh...mh...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Uite-acilea http://www.youtube.com/watch?v=zA_zTJpkoh8&NR=1
    Tot io ,zazania

    RăspundețiȘtergere
  7. Acu' e de mine, ca pot sa postez si eu...
    Marea dragoste - Pierre Etaix. Se pune?

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.youtube.com/watch?v=jI4cSqobxUQ
    adica...

    anca mica

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am plans astazi! Nu la vreun film, ci la stirile de dupa orele 15! Am plans cand am aflat ca Basescu a cerut ca jandarmii si politistii sa nu mai faca parte din suita sa si nici sa nu-i mai vada pe trasee. Ramane doar cu garda pretoriana a SPP-ului, despre care am auzit ca nu au avut probleme cu salariile si nici nu vor avea probleme cu pensiile. Doamne ajuta sa plang in fiecare zi, auzind asemenea vesti de la Treicoceni, pana cand o sa-mi smulg camasa de pe mine, afland ca a fost demis ...

    Scuze daca tulbur frumoasele momente nostalgice!

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.youtube.com/watch?v=F1k-anGuGkQ&feature=related

    si iar plang

    RăspundețiȘtergere
  11. „I am Sam” – Sean Penn, Michelle Pfeiffer, Dakota Fanning. Am plâns gospodăreşte, nu doar aşa, să mă aflu în treabă.

    RăspundețiȘtergere
  12. Plang la orice facatura de pe ecran care slaveste virtuti virtuale.
    Precum plang la documentare care le cauta si pretind ca le afla. Alea's doar accidente personale care hranesc egoul unora.

    RăspundețiȘtergere
  13. haihui...
    poti, te rog, sa dezvolti?
    multumesc,

    anca mica

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamnelor, domnilor şi Coană Mare,
    mie îmi vine să plâng acu'... De bucurie. Că mi-aţi amintit dintr-o suflare o mulţime de filme care mi-au plăcut şi mie şi le uitasem.
    O, pentru "I am Sam" a trebuit să fac o plimbare pe you tube fiindcă uitasem că aşa se numea. Da, Florian, "gospodăreşte", bine zis... :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamne-dumnezeule, să fac o precizare: Coană Mare îi zic io Zâzaniei! Să nu credeţi cumva că m-am ţăcănit.

    RăspundețiȘtergere
  16. La Deep Impact(Impact nimicitor) plang de fiecare data. Mai merita mentionat si Notebook

    RăspundețiȘtergere