duminică, 1 ianuarie 2012

Revelaţie de revelion

La ştirile post-potroace, am avut o revelaţie: Gigi Becali, aşa cum e el, tartore peste ghiolbanii cu bani, mai are ceva: ritm şi ureche muzicală. Ia uitaţi-vă niţel:


Dacă-l invita la el la moşie, conu Dinescu scăpa de povara de-a se face de ruşine pe un post de televiziune, la “cumpăna dintre ani”, cu taraful lui, adus de la “dezmembrări” şi prezentat drept autoturism de epocă.

Şi-acum să ne clătim cu originalele:




p.s.: la ritm, mai are de lucrat, nea Gigi!

13 comentarii:

  1. La multi ani!

    Uite, faptul ca posezi mosie, si BMW, si ca ai fost candva poet, nu te scuteste de pericolul de a cadea in ridicol ca animator de revelion la restaurant. Chiar daca ii ai ca invitati, si pe Grigore Lese, si pe Maia Morgenstern. Saracul, atat a topait si s-a strofocat incat, la un moment dat, mi s-a facut mila si m-am temut pentru sanatataea lui (a fostului poet).
    In rest, ce sa zic? N-am inteles de ce televiziunile s-au intrecut in a ne oferi informatii cu locul unde, si felul in care, si-au petrecut diversi insi revelionul. Ma astept la o zi in care telejurnalele sa se deschida cu o "stire" de felul: "azi, la orele 16:30, Elena Udrea a stranutat si s-a scarpinat in cot".

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm...
    Becali e un puisor bland si nevinovat. Gaurile din capul lui sunt minuscule, cel putin asta se roaga lui Dumnezeu (cam prea public) si nu i se pot trece cu vederea niste merite de om. Mici dar costisitoare.
    Prin alte parti ecranele-s acaparate de curve analfabete sau, mai rau, de poponari si de lezbie care lupta cu vehementa impotriva naturii sustinand cu o impertinenta strigatoare la cer ca mutatiile lor genetice ....sunt normale incurajand pe slabii de inger sa li se alature.
    Sa va fereasca Dumnezeu de mai rau, scarpinatul in cur (sau in cot) al Elenei Udrea va aduce revelatii publicului pe langa scarba pe care o vor produce handicapatii genetici sexuali.
    Sa traiasca si ei/ele dar sa li se taie nasurile impertinente.
    N-o fi la subiectul tau dar nu ma pot abtine...

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulţi ani, Oliver!
    Fostul poet e o dezamăgire greu de înghiţit. Să scrii tu "Elegie la trenurile reci" (de-ai adormi, iubito, pe linia ferată, îmbujorate trenuri te-ar ocoli tiptil, din nouri or să ningă baloturi mari de vată, vor fi beţii de roze, se ca dansa cadril)... şi mai apoi să te erijezi în ucigaş, cu patalama, de gâşte, curcani, viţei, şi să faci din asta vocaţie şi imagine, condimentând-o cu dafin şi piper... e trist.
    Dar să atârni tu, MAIA MORGENSTERN, pe lângă polonicul fostului poet... asta e deja sacrilegiu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Neveule, aşa porniţi sunteţi voi, americanii, contra minorităţilor?! Păi unde vă e, frate, democraţia?
    Sinceră să fiu, mă aşteptam ca tu, lucrător în sănătate publică (documentat, va'zică, ştiinţific, pe domeniu) să nu-i tratezi cu atâta înfuriere, fiindcă, măcar din punct de vedere fiziologic, şi unii, şi alţii, au acoperire. :)))
    Io cred că dacă un psiholog le-ar face testul Sondy tuturor heterosexualilor pătimaşi, ar apărea o mulţime de surprize! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Minoritati??
    Glumesti:)))
    E plina (si) lumea asa zis democratica de anomalii congenitale care, gasind propovaduitori ai anormalului se unesc ... devenind majoritari;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiindcă polemizăm pe tema asta, mă văd obligată să-ţi fac o precizare: sunt la fel de heterosexuală ca şi tine. Nu mă omor după parade gay, după cum îmi repugnă campaniile contra fumatului.
    1) dacă homosexualii nu sunt chiar minoritari, atunci nu mai sunt o anomalie, statistic vorbind. Dacă, prin absurd, ar sări de 50%, minoritarii am fi noi.
    2) că homosexualitatea e exclusiv congenitală...hm! Nu ştiu să se fi dovedit. Mai depinde şi de influenţa mediului, de echilibrul secreţiei gonadelor, plus alte multe aspecte, conjuncturi foarte delicate. O anomalie...? În ce sens? În lumea animală există fenomenul, foarte răspândit, aşa cum hermafroditismul e răpândit în lumea vegetală. Cine stabileşte ce e normal şi ce e anormal pe lume? Mi-e teamă că te referi în sinea ta aproape exclusiv la homosexualitatea masculină, am dreptate?
    Că fac prozelitism, la voi? Da, sunt nocivi, pentru persoane foarte tinere, lipsite de experienţă, fiindcă, persuasivi fiind, le îngrădesc acestora liberul arbitru. Dar, dacă îşi găsesc adepţi printre heterosexuali activi, înseamnă că aceia, mai devreme sau mai târziu tot ar fi cotit-o. Fiindcă, oricum, la nivel de subconştient, o componentă homosexuală avem cu toţii. În mai mare sau mai mică măsură.
    Doamne, acuma văd ce-ai scris în final. :))
    Să li se taie nasurile?! Adică să umble pe stradă desfiguraţi şi să agreseze vizual pe toată lumea?!
    Eşti sigur că trăieşti în ceea ce unii numesc "State"?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu dau solutii, Renata, n-am capacitatea si nici tupeul s-o fac, astea-s doar niste opinii dezvoltate intr-o minte "bolnava" ... si minoritara ca a mea.
    Sub acoperirea libertatii cuvintului imi declar durerea si scarba provocate privind TV-ul cu poponari si lezbiene care au show-ri mari si tari care au atat de multi spectatori incat ma simt cum am zis: minoritar.
    In mintea mea, democratia nu inseamna sa li se dea nas acestor greseli ale naturii produsi de factoriisociali (de acord cu genele) ci sa li taie din el. Cum?
    Poate prin "educatie sanitara" la nivel global care sa includa (si) reducerea show-rilor ce sunt de fapt educatie stramba data maselor; ce-i atat de greu de priceput de ma zgandari?
    :))

    Imbecila asta:
    http://www.covergirl.com/makeup-looks/model-looks/ellen-degeneres-olay-simply-ageless-serum-primer)
    devine icoana pentru fetele tinere care mai degraba se ling una pe alta, unse pe mecle cu farduri ELLEN decat sa se duca sa se frece cu baieti...
    Oare trebuie sa incurajam si sa cultivam aberatiile naturii?
    Daca da, atunci sa propagam hosexualitatea deja existenta (ca anomalie cred, nu-i asa?)in regnul animal; sa incepem cu cainii din Bucuresti ca sa nu ne acuze nimeni de cruzime?

    N-are importanta unde traiesc, ce vad, ce aud si ce gandesc. Si nu ma va putea convinge nimeni sa ma bucur privind din fotoliu scalambaielile Ellenei ori cum se *ut cainii homosexuali in *ur precum nu ma va putea opri nimeni sa spun tare si deschis ca mi-e scarba de ei.
    Voi sustine la fel si atunci cand "studiile" de ultima ora vor dovedi nevestei mele ca am in sange componente inconstiente ori constiente (!!!) de homosexual.
    In paralel, asigur pe toata lumea curioasa ca mie tot la *izda de femeie o sa-mi zboare gandul si n-am sa ma apuc nici mort de supt barbati.
    Punct.
    :)

    Ba nu.
    Cine stabileste ce e normal si ce nu este?
    Pana mai ieri o facea majoritatea normala, azi o face tot majoritatea numai ca cei de ieri s-au rarit ori nu-i doare nici in cur ce se petrece in lume cata vreme isi satisfac interesele imediate ...


    Iar te-apuca rasul?

    :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. MOGULUL VOICULESCU DAT PE MANA INTERPOLULUI !
    SENZATIONAL SI TERMINAL !
    Domnule Dan Voiculescu
    Pe data de 3 Ianuarie a aparut un atac furibund la adresa persoanei mele pe blogul dumneavoastra.
    Iata ce spuneti "Domnul Robert Horvath, luptă zelos împotriva mea cu… Interpolul pentru că nu i-au apărut niste comentarii .  Cam in aceeasi maniera, Traian Băsescu vorbea, in campania din 2009, despre cum vreau eu să mă înfrupt din sarea României, împilând pe cale de consecintă poporul. " Am cerut un Drept de Replica care a aparut triunchiat. El poate fi citit in intregime pe blogul meu personal
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. Renata, Maia a atarnat pe langa polonic in calitate de fina. Pentru ca Masa si Mircea i-au fost "martori de cununie", cel putin asa sustine VIVA!, revista celebritatilor... Dar, dupa ce am vizualizat-o ca fecioara (Maria) in "The Passion of the Christ" a lui Gipson, austera si inlacrimata, evident ca, acum, bataindu-se deasupra aburilor plini de savoare din tavile lui Dinescu... a fost o schimbare de cadru... Insa rolu-i rol si viata, viata. Poti fi sfanta in filme, iar de revelion 2012 sa adori ceafa de porc cu cimbru proaspat, piper negru macinat, sare si boia de ardei dulce...

    RăspundețiȘtergere
  10. Neve, mi-e teamă că trecem într-un registru patetic. Cu ce ne încurcă pe noi homosexualii? Pun la cale vreun război cu bombă atomică? Ne este interzis să-i ocolim pe stradă, cu pasul, sau pe ecran, din telecomandă?
    S-a dat, la voi, vreo lege, cum că, cine nu e homosexual, n-are dreptul să devină - în ordinea numerelor de pe tricou - preşedinte, senator, şef de multinaţională, şef de submultinaţională, şef de discretă companie, benzinărie, butic, firmă de pompe funebre?
    Păi dacă nu, de ce atâta lacrimă?!
    Toată lumea de pe planetă are dreptul la orgasm. Nu ştiu dacă asta figurează în carta drepturilor omului, dar ar trebui să fie.
    Chiar nu pricep de ce te frământă problema!
    E ca orice campanie contra sau pentru ceva.
    Cât timp nu-ţi "muşcă" din propria libertate de a fi, nu e o problemă.
    Nu pot să zic că nu m-ai enervat întrucâtva!
    Aşa că ţi-o trag, citându-te:"mie tot la *izda de femeie o sa-mi zboare gandul..." Păi, tot aşa şi lesbienelor! Va'zică sunteţi mai mulţi!:))
    Hai, las-o jos, că măcăne! Planeta noastră n-are decât o singură problemă: la cine stau banii? Ăsta e singurul război. Şi tot de-acolo ne-o luăm şi noi: voi, americanii, că aveţi prea mulţi gay pe metrul pătrat, noi, românii, că am ajuns să ne uităm la mamelonul ministrului Udrea sprijinit pe umărul lui Blaga, şi încă nu ne dăm seama că plutim în tuailaitzoun. La voia întâmplării, fireşte!...

    RăspundețiȘtergere
  11. Oliver,
    mie îmi place coana Morgenstern mai mult instinctiv, decât din ce-am văzut-o pe scenă. Are o filosofie sănătoasă: viaţa n-are niciun înţeles, dar e plină de farmec.
    Dacă a bătut lambada pe lângă familia Dinescu, în cârdăşie cu râtul nevinovat al porcului cu leuştean, pe motiv că sunt rude - nasol! Păi, tu, mama Christosului, care-ai fost în film, participi la pârlire? Unde şi-a petrecut Mel Gipson obştescul revelion?! Ia, să mi-l petrec şi eu cam tot pe-acolo sau, dacă nu, să stau acasă. Năşicule, ia d'acilea un meil cu felicitări şi lasă-mă-n plăpumioara mea de holiuidiană! Mata, dacă n-ai ştiut să-ţi conservi "tinereţea" (sunt tânăr, doamnă, tânăr, de-aceea nu te cred...) şi i-ai dus tava lu coana Pleşcoi, păi atunci invit-o pe ea! Ia, să vedem: o lasă Băsescu?
    Pa!

    Ţie, noaptebună, Oliver! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Re,
    Patetic is OK, I take it if is coming from you dar cat ii treaba de cinstita daca pe altii ii supara alde Becali care nu-i nici pe departe atat de periculos pentru specia umana precum is poponarii?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ne,
    Patetic în română înseamnă pătimaş, prea încrâncenat în problemă, prea simţitor, cum ar zice Caragiale. N-are nuanţă peiorativă, ca în engleză. E drept că o mulţime de conaţionali îl folosesc cu sensul din engleză - jalnic.
    DECI: voiam să zic că prea te consumi într-o problemă minoră.
    Acuma, poate că e minoră aici în Ro., iar în USA e majoră. Nu cunosc!
    Dacă tot pritocim, însă, subiectul, nici în ultima parte nu pot să fiu de acord cu tine.
    Modelul "homosexual" promovează relaţia cu acelaşi sex şi atât. Modelul "Becali" promovează incultura, grobianismul, tupeul, o scală de valori alterată, credinţa că orice om are un preţ şi totul e de vânzare etc...
    O persoană pervertită la homosexualitate îşi modifică numai viaţa intimă şi se manifestă numai "în pat".Pe când una cucerită de genul becalian îşi modifică toate reperele morale, sociale, toată filosofia de viaţă şi se manifestă în lume, în societate, cu noile lui idealuri.
    Geme arta universală de homosexuali, de la Ceaikovski la Simone de Beauvoir, şi nu cred că, în timp ce asculţi muzica unuia şi citeşti literatura celeilalte, ţîţîi nemulţumit - da, domle, da a fost homosexual! De fapt, nici nu-ţi mai aminteşti de asta.
    Pe partea ailaltă, că homosexualii descurajează pun procreerea în pericol... nu cred. Nu cred că vreodată specia umană va deveni homosexuală în aşa hal, încât să nu asigure perpetuarea. Oricum, mai marii lumii au stabilit că suntem prea mulţi şi metodele pe care le folosesc ei spre a ne reduce cantitativ sunt infinit mai perverse şi mai eficiente.

    RăspundețiȘtergere