marți, 14 februarie 2012

Consumul excesiv de PROTV dăunează grav sănătăţii, ba chiar o pune în pericol

Din categoria “Ciutacu semnalizează, ciumpalacu reacepţionează”, vă invit să vizionaţi şi să revizionaţi acest fragment de reportaj incendiar, semnat Alex Dima.
Lăsând deoparte sau, mai pe scurtătură, dând dracului înlocuirea sintagmei “din capul locului” cu “DIN CAPĂTUL LOCULUI” -  ceea ce, ştiinţific, se numeşte “hiperurbanism” şi, pe bune, i-am putea zice manelizarea limbii române - tânărul Alex ne relatează, pătimaş, cum o doamnă din satul Râmnicelu îi telefonează primarului şi-l roagă s-o ajute să-şi pornească maşina (deci, avea!), deoarece ginerele său a băut antigelul (deci, era beţiv!).
N-am mai râs aşa, de când am aflat că Nadia Comăneci îşi hrăneşte copilul cu margarină, iubindu-l totuşi. 
Pe urmă, de când ne-a asigurat Bogdan Naumovici că el a preluat contractul publicitar pentru Roşia Montana, numai DUPĂ ce s-a documentat asupra impactului cianuri-mediu.
Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor! – vorba trufandalei noastre de Premier: antigelul e majoritar etilenglicol, iar etilenglicolul are doză letală (LD) = 0,786 g/kgc de adult, adică optzeci de grame din produs ucide un dobitoc de o sută de kile, suficient de rapid, în aşa fel  încât doar raportul medico-legal de deces l-ar mai putea pune într-o lumină oarecum nefavorabilă. Faţă de soacră-sa, căreia nu-i porneşte maşina.

7 comentarii:

  1. Pacat doar ca prostia este mult mai putin nimicitoare decit anti-Gelu. Altminteri, mai pupa Mari JO Nelu doo mandate in doojdoo de vieti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ginerele doamnei era consumator de PRO TV. Dar ca să poată să-l digere mai ușor și apoi să-și facă siesta, mai ales la știrile de la ora cinci, obișnuia să folosească antigel, pe care-l găsea în cămară. Acum că iarna asta este așa cum o știm, proviziile din cămara au dispărut mult mai repede. Și atunci, ginerele soacrei, și-a procurat un pai, și, înainte de-a o vedea pe Esca, trăgea câte-o gură-două de antigel la măsea, așa, pentru curaj. Asta, până a golit vasul de expansiune. Apoi, obișnuia să se bage sub mașină, unde-și făcea de lucru la bușonul de golire a instalației de răcire. Cum era să-și închipuie bietul ginere că lu soacră-sa o să-i ardă de plimbare cu mașina taman atunci când toate drumurile sunt închise iar mașina era bine camuflată sub un troian de zăpadă gros de patru metri? Și-a mai avut și ghinion, să apară echipa de la televiziunea preferată iar soacră-sa să-l dea în gât. Pentru fapta lui "gineroasă", tocmai bună de dat la știrile PRO TV!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ifim, du-te la OSIM şi ia-ţi licenţă pe "FAPTĂ GINEROASĂ"!
      E invenţie-şoc.
      Dacă vrei două-ntr-una, vâră şi "FAPTĂ NOROASĂ". La bibliografie, bagi "Soacra cu trei nuroi".

      Ștergere
    2. Nu am încredere în OSIM. Mi-e de-ajuns că tu m-ai "certificat"!

      Ștergere
  3. Eu nu o pot înghiţi pe Esca. Pentru mine, deci, ea e cea mai indigestă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Florin, singurii care o înghit pe Esca sunt soţul ei cu nume ciudat şi publicul PRO. Nu trebuie să te simţi stingherit!

    RăspundețiȘtergere