marți, 25 mai 2010

Cronica mondena

După ce Băsescu şi-a legat, pe vecie, destinul de impostură, în faţa popii, într-o bijuterie de biserică, Domniţa Bălaşa, au urmat masa şi rochiile.
Toate rochiile prezente în sală conţineau femei. Femeile lui Băsescu, toate trei, au venit cu capul gol, aşa cum le-a lăsat Dumnezeu. Femeile altor bărbaţi au ales să-şi acopere goliciunea capului cu pălării. Doamna Monica Tatoiu a preferat o cutie. Singura femeie despre care nu se ştie exact cui aparţine, a făcut efortul să-şi care şi soţul cu ea. Probabil că a fost prea epuziant, din moment ce şi-a lăsat rochia acasă.

Dacă voi aveţi alte impresii, sunt bucuroasă să facem schimb.
Poate aţi studiat altă bibliografie. Eu n-am avut ca sursă de documentare decât ziarul Libertatea.


5 comentarii:

 1. Monica Tatoiu are soţ, nu soţie? Că, după cum arată, e incert de ce sex e...

  RăspundețiȘtergere
 2. eu cred ca e syda. cei de la sri i-au gasit o misiune sub acoperire de cand a ramas fara slujba pregatita de la paris.
  daca ar fi nutzi ar avea tatuat pe brat 'solidaritate'

  boc

  RăspundețiȘtergere
 3. Florin,
  Nu Tatoiu era cu soţ! Motiv pentru care nu ştiu să-ţi spun dacă are în dotare un soţ sau o soaţă. Cea care venise cu soţul era Udrea.
  Văd că nu eşti documentat! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Domnule Anonim,
  ai noroc că te cunosc. :))
  Dacă aveai chef să scrii incognito, trebuia să-ţi calci pe suflet, să pui majusculă la cuvântul 'boc'.
  Deşi nu merită!
  Cred că nuţi are tatuat solidaritate, dar nu pe braţ, ci pe coapsă. Partea interioară. Probabil că e foarte mic tatuat, fiindcă nu se vede în poză, deşi coapsele, până-n fesieri, se văd de n-ai treabă.

  RăspundețiȘtergere
 5. ACESTA ESTE CEL MAI IMPORTANT MESAJ TRIMIS VREODATA MULTI VOR FI INDATORATI PENTRU PUBLICARE. EL ANUNTA IMCEPUTUL SFARSITULUI……  SEFUL CIA LEON PANETTA LA BUCURESTI
  CINEASTUL ROBERT HORVATH AI ANMANEAZA UN DOCUMENT TERMINAL
  PENTRU REGIMUL BASESCU.

  From: valentin_vasilescu
  Subject: FILMUL ...BASESCU SI TERORISMUL INTERNATIONAL
  Date: May 27, 2010 11:25:17 AM EDT
  www.myspace.com/val2002

  Fragmente din declaratia lui Valentin Vasilescu, fostul comandant al aeroportului Otopeni si fost deputat de Bucuresti, data recent intr-o baza aeriana secreta de la periferia New York-ului in fata unor ofiteri de rang inalt ai FBI.
  Robert Horvath raspunde : Am remis ultimul document cu clarificarile cerute
  domnului Brian Lutz Attaché, U.S. Secret Service ( AMBASADA SUA -BUCURESTI ) cu rugamintea de a fi predat de urgenta lui L. Panetta directorul CIA inaintea intalnirii cu Presedintele Romaniei Traian Basescu. Inceputul filmarilor depinde de desfasurarea celor doua anchete- Cea americana si cea a serviciului Interpol de la ONU.
  Intrebarille pentru interviu vi le trimit curand. Interviul va fi remis presei internationale si va fi postat la Clubul Presei Straine New York.
  Pana atunci va rog raspundeti pe scurt ( maximul 3 randuri ) la doua intrebari
  1 Presedintele Basescu a fost involvat in tranporturi ilegal de arme catre organizatii sau
  regiunilor aflate sub embargou ONU. ?( precizati aprox numarul transporturilor )
  VASILESCU Iata declaratia mea :Bout business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost HUNDRED flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc……… Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.” Am inregistrat in secret pe Presedintele Romaniei confirmand ca acesta avea cunostinta de uriasul trafic ilegal de arme.
  2 S-au trimis rachete romanesti teroristilor columbieni FARC?


  "Catre FARC au fost trimise rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani."
  Raspunsul la intrebarea doua este deosebit de importanta. Exportul rachetelor sol-aer duce automat la pedeapsa de 30 de ani puscarie conform legislatiei americane, iar moartea a pilotilor sau a soldatilor americani poate duce pe Basescu pe scaunul electric.
  Trimit urgent raspunsul catre Departamentul de Stat ( Romanian Desk ). El trebue sa ajunga inainte de plecarea lui Panetta de la Bucureti.
  
 Vom face treaba buna impreuna in interesul general.
  URMARITI ZILNIC BLOGUL MEU- FAC MEREU REFERIRI LA DUMNEAVOATRA. ( Vezi interviul cu BOUT )
  Cu respectuasa prietenie
  Robert Horvath DEVA - cineast USA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

  RăspundețiȘtergere