joi, 23 decembrie 2010

Până la urmă, cineva s-a mişcat

S-a mişcat în jos.
Cu viteza căderii libere.
A schimbat tura ca să aibă DE UNDE, UNDE şi PENTRU CINE se arunca în gol.
De la un balcon, în Parlament, pentru noi.

Ce dracu trebuie să se mai întâmple ca să reacţionăm?

5 comentarii:

  1. Nitzica nitroglicerina in malaiul ranced....
    Si-atunci sa vezi ce BUM mare va fi:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Linistiti-va, peste cateva zile ne da Basescu alt subiect de rumegat! In mod neinspirat, cineva spunea ca gestul dlui Sobaru reprezinta cea mai buna motiune de cenzura. De ce, fiindca a picat?

    Personal, eu nu ma astept la nicio urmare la nivel national. Doar e Craciunul! In schimb, sunt convins ca Omul Sobaru va fi distrus de instrumentele Puterii: va fi scos nebun, internat intr-un ospiciu, concediat, plus alte "actiuni" care-l vor transforma intr-o leguma. Sefii "instrumentelor" au experienta de dinaintea decembriadei ...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ ALM
    Nu, nu cred ca va fi concediat, si nici alte masuri "contondente" nu vor fi aplicate. In schimb, da, chestiile astea mai rafinate de tip discreditare, ponegrire etc vor functiona din plin. Dar in liniste, acum trebuie pusa batista pe tambal, din punctul lor de vedere.
    Oricum, intimplarea tragica de azi e un mare cui batut in cosciugul actualei puteri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu le-am crapat sfeclele manelistilor, cum am putea reactiona cand ei sunt 999 la 1000?! Toti degeneratii din tara asta nenorocita au pus mana de la mana si si-au luat un presedinte dupa chipul si asemanarea lor! Nu le-ar mai muri multi inainte!

    RăspundețiȘtergere