vineri, 14 ianuarie 2011

Fără subiect

Scriu acest post fără subiect, pentru a le mulţumi tuturor acelor anonimi care  au accesat contul Zânei şi-au ajutat-o să cumpere un  magnific carton de dulciuri de la o cofetărie  de lux, pentru  noi, “faghmacistele” ei.
Vă asigur că e plină de vitalitate, are de gând să prindă vremuri mai bune  şi e decisă să devină utilă  oricui i-ar solicita ajutorul, acum, că are bani.

Vă mulţumesc şi vă rog să continuaţi!

Minerva Tănăsescu
BRD, Agenţia Piaţa Mihail Kogălniceanu, IBAN RO51BRDE410SV92903454100 în lei, SWIFT BRDE ROBU.

10 comentarii:

  1. Nicio poantă. Un pretext pentru a reaminti contul, celor ce vor să contribuie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poanta e ca astazi este 15 ianuarie. Poanta pentru uni, zi de meditatie pentru altii.

    Auziţi? E foşnetul eternităţii

    In fiecare an, la 15 ianuarie, Poporul Roman sărbatoreşte ziua de naştere a Poetului Naţional, Mihai Eminescu.
    Intr-un timp fizic extrem de scurt-ceva mai mult de 10 ani-Eminescu ne-a lăsat o operă nemuritoare, în faţa căreia generaţii după generaţii se pleacă înfiorate şi emoţionate.
    Prin operele pe care le produc, geniile impun condiţia eternităţii, viaţa lor se substituie operei şi alcatuiesc secventa de aur a existenşei unei întregi naţiuni. Poezia lui Eminescu atinge proporţii cosmice iar destinul a făcut ca printr-o capodoperă, Luceafarul, poetul naţional să se mai cheme şi Luceafăul poeziei româneşti.
    O stralucire eternă, aşadar, un nume care a devenit simbol, o sărbatoare perpetuă prin care se rosteşte şi se traieste marea poezie. Auziţi ? ..... E foşnetul eternităţii.

    http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5_cQ-Ey0SxR6u-7Oy6FBkVLjOgvhJyTpVyLgcZPCjJiIsDa_q6w

    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-oyxiA-liKzPKUp_n6SlnEatA2xaIQk0DMlfE8f3IYQkEEAsO2g

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-i atat de greu de inteles, nelamuritule?
    Pentru cei care au picat in plasa renatei, se acceseaza contul babettei si se alimenteaza lunar .
    Ca sa poata babetta cumpara suplimente nutritive si crema antirid de la farmacia renatei,of-corse(ca greu mai esti de cap)!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! ...si tie Zazanie :). Imi face placere sa aud ca renata se pricepe si la altceva decat scris si farmacologie. E drept ca n-am pescuit niciodata cu plasa, doar am picat in ea. Am picat atat de bine incat m-am imbolnavit de scenarita. Cum o minune nu tine mai mult de trei zile(saptamani, luni:)) m-am gandit sa ma dau picat in cea de a patra :P. Taman atunci cand doamnei Tanasescu ii e mai mare nevoia.
    La reflux!
    Zazanie, stiai ca in Iasi, una din organizatiile umanitare de acolo se ocupa, printre altele, cu sustinera mamelor necasatorite ? Mai ales cele tinere.
    Si eu m-am temut de tzeapa! Asa ca n-am trimis bani, doar pampersi si produse de intretinere a copilului.
    Draga mea, dupa o saptamana o suna pe sotia mea o doamna de la asociatie si o intreaba daca suntem de acord ca pachetul sa-i fie donat unei doamne, casatorita de data asta, cu grave probleme financiare.
    Asta pentru ca domnisoara studenta, destinatara pachetului isi rezolvase intre timp problemele cu familia. Au acceptat-o cu tot cu copil :). Am spus da. In finalul discutiei, doamna s-a aratat foarte placut
    surprinsa de distanta relativ mare de la care am trimis pachetul si a fost curioasa cum am aflat de ei.
    Ei bine, totul a pornit de la un mail primit de sotia mea de la o fosta colega de facultate.
    Da, stiu ca ai putea riposta spunand ca si asta poate fi o teapa. Eu (noi) am preferat sa o socotim o legatura ciudata, favorizata pe cai ciudate, cu un sufelt suferind si care va ramane mere un strain. Sau nu!
    Nu e aproape Iasiul de tine?

    klaus

    RăspundețiȘtergere
  5. Recunosc ca, atunci cand pot, sunt gata sa cad in orice plasa. Merg dupa inspiratie si la risc. Personal, ma simt confortabil atunci cand pot ajuta.

    Pentru o anumita persoana, un fel de Gica-Contra feminin, tin sa afirm ca batranetea este o "boala contagioasa", imposibil de evitat. Toti, fara exceptie, ajung mai devreme sau mai tarziu "babeti" si "babete". Numai ca unii mor sufleteste de tineri ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Adeseori m-am gandit la cine se referea Iisus cand binecuvanta pe "cei saraci cu duhul"?
    Domnul nu putea folosi expresia in sens peiorativ asadar se gandea la cei increzatori, (ca sa nu spun creduli ca si asta suna aiurea).
    Asadar, ferice de tine ,klaus!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred, domnule ALM, că atunci când am scris rândurile de mai sus, fără noimă, văd, pentru unii, am făcut-o ca să le răspund cumva celor care "au căzut în plasă". Intenţia mea a fost să-i aigur cumva că n-au luat plasă, cu această ocazie.
    Ştiu că banii n-aduc fericire dar pot ajuta un om să-şi păstreze demnitatea, curiozitatea de-a apuca şi ziua de mâine şi, în cazul Zânei, bunele maniere. :))
    Mi s-a părut că, posibilitatea de-a ne aduce un carton de bunătăţi "fără să se uite la bani", în semn de mulţumire, de afecţiune, au făcut-o mai fericită decât dacă suma aceea ar fi fost o mie de ori mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  8. klaus,
    te salut şi mulţumesc din suflet, că ai fost credul şi eficient!

    RăspundețiȘtergere
  9. renata, sunt un sarac cu duhul care e doar credul :). Doar urmeaza sa fiu edicient. Sunt un eficient de ziua a patra :)). Stiu eu ce stiu...


    klaus

    RăspundețiȘtergere