joi, 11 noiembrie 2010

Ştirile de ieri

Ştirile de ieri m-au bulversat cu totul!
Va’zică fetele astea care participă la concursuri de miss univers la Feteşti, care aplică pentru un job de dansatoare la bară în Grecia, care se caţără ca nişte capre (negre) spre piscul modellingului de cartier, de fapt, visează să se mărite virgine, cu un sculer-matriţer, să se iscusească în sărmăluţe-n foi de viţă şi să câştige concursul “Supermami – şapte prin cezariană”!
Şi vin nişte pesedişti nenorociţi şi le propun cu neruşinare, în loc de “…şi după aia mâncăm”, o excursie în Deltă.  Adică te vizionez într-o cameră la Rin Hotel şi după aia te duc în Deltă?
Da’ ce să facă o miss Andreea de  Lehliu, în Deltă? Să numere ţânţarii?Adică orice miss care se respectă numără euroii sau dolarii. Şi porcul ăsta de pesedist antamează cinci, până la şapte misse, să le ducă în Deltă?

Dacă stenograma nu era  din 2008, aş fi crezut că Negoiţă e mână-n mână cu Udrea şi vrea să-i scoată frunza la liman.

16 comentarii:

  1. Mai lipseste sa cante Nego, razbunator> "Si mi-ai spus ca esti vErgina si-acu fac penicilina"

    RăspundețiȘtergere
  2. Mădălina,
    uitasem cântecul ăsta, dar e mai actual ca stenogramele... :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi eu mi-s bulversat. Da' pentru că se adevereşte bancul ăla cu Bulă-corigentul, pe care taică-său vrea să-l aducă pe calea cea bună prezentându-i angajatele în veşminte vaporoase ale unui bordel de lux.
    - Ştii tu, bă, cine le f... pe astea? întreabă bătrânul.
    - Habar n-am tată, îngaimă, ud de emoţie, Bulă.
    - Preminaţii, bă!... Premianţii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie să ţinem cont de faptul că, totuşi, de treburile astea se ţin nişte domni foarte... "destinşi", vorba unui prieten al Gării.

    RăspundețiȘtergere
  5. Florin,
    m-am uitat şi eu pe poze, prin ziare... Nu ştiu ce să zic. Ori eu am alte gusturi (la femei), ori Negoiţă nu-i chiar aşa de premiant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie toţi domnii din politica româneasecă mi se par destinşi, Ifim! De nimic nu-i doare, nici în blacheuri.
    Dar ce mi se pare mie strigător la cer e că toată presa a pus botul la nimicurile astea, ca şi cum despe altceva n-ar mai fi de scris.
    N-am văzut şi eu un reporter de-ăsta de investigaţie, să bată-n gemuleţ la un magazin de etnobotanice, să se dea consumator, să se împrietenească cu vânzătoru', să afle ce jupân se ascunde în spatele afacerii. Sigur, e nevoie de muncă multă, răbdare şi talent actoricesc să dai de un fir, în condiţiile în care poliţia comunitară pune umăru' şi-i ajută pe băieţi să fixeze firma luminoasă. Sigur, poate nu se întâmplă nimic, dar cel puţin se agită apele. Ăla ar fi un scandal bun de prima pagină. Să aflăm care dintre amicii care ne legiuiesc pe noi umflă buzunarul din comerţul cu ierburi. Nu prin ce hoteluri de lux îşi dau chiloţii jos pesediştii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Renato,misscandalul asta nu vrea altceva decit sa ne mai incruciseze umpic privirile. Ca sa intelegem si noi cit de greu ii e intii incrucisatorului national.Ca dovada, bancul de mai jos:
    Bulisor vine acasa in culmea fericirii: Tata, tata, am facut concurs la scoala si am fost declarat cel mai ... dotat din toate clasele a IV-a. Asta fiindca sint fiul tau, nu-i asa?
    - Nu, baiete, asta fiindca esti un cretin. Ca daca erai si tu un copil normal, acum erai intr-a X-a ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Sex cu minore?
    Care minore?... ca astea- daca le-ai intreba ce vor sa ajunga dupa terminarea liceului ti-ar raspunde in cor: "Monica Columbeanu"!

    RăspundețiȘtergere
  10. http://societate.wordpress.com/2010/11/12/comunicare-politica/

    RăspundețiȘtergere
  11. Augustine,
    bancul e vechi, dar bun!
    Din fericire, o grămadă de sus-puşi de-ai noştri au evitat momentul în care s-ar fi putut dovedi "prea dotaţi" pentru clasa a patra şi s-au mulţumit cu a treia.S-au oprit din şcolire şi s-au dus să-şi organizeze cariera politică. Pe urmă, o diplomă de facultate, un doctorat, şi le-au luat ca pe nimica, pocnind din bici pe lângă boi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Zâzanie, nu ştiu ce-i cu tine de-ai devenit aşa poetă!Monica e varianta tristă. Varianta ambiţioasă e purtător de cuvânt la Cotrocean.
    Dragă, banii nu mai fac doi bani, dacă nu intri în politică!

    RăspundețiȘtergere
  13. Fetele, echipa de spada a Romaniei a castigat medalia de aur la CM de la Paris.
    Bravo! Nu-i pacat ca trece neobservata performanta? :(

    klaus

    RăspundețiȘtergere
  14. Negoita asta imi provoaca sila.
    Fetele imi provoaca mila iar situatia economica imi provoaca depresie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragă klaus,
    revino-ţi! Cui îi foloseşte o medalie de aur? Cât e de grea? Poate că nici nu-i de aur, e doar suflată... Nu ne trebuie! Nouă nu ne mai trebuie nici doctori, nici ingineri, nici profesori... nu vezi că abia scăpăm de pensionari? Ce să facem noi cu nişte campioane mondiale? Ducă-se! La campionatul viitor o să se dueleze sub alt drapel.

    RăspundețiȘtergere
  16. Theo,
    la mine e invers: Negoiţă în provoacă milă, fetele şi organizatorii stenogramelor - silă... :)

    RăspundețiȘtergere