marți, 16 august 2011

Cu fundă pe fund

De cum am intrat pe uşă, am deschis televizorul. Tot drumul visasem c-o să mă culc odată cu tramvaiele care ies din depou. Totuşi, telecomanda era acolo, pe măsuţă, nerăbdătoare să mă slugărească.
N-am rezistat. Mi-am scos adidaşii, unul cu ajutorul celuilalt, fiindcă aveam deja mâinile pline de telecomandă şi m-am trântit pe canapea, doar puţin, să văd ce-a mai fost…

A fost Boc în vizită la chinezi. Nu ştiu de ce. Cred că nici el nu ştie, fiindcă l-au închis în camera de hotel şi l-au lăsat să se uite în voie la televizor. S-a uitat, ce era să facă?!  Ar fi vrut să viziteze şi să meargă la cumpărături, dar nu l-au lăsat măsurile de securitate. Cred c-a fost fericit, ca un câine pe lanţ. Oricum, măsurile potrivite lui au fost unele MARI. S-a răzbunat cum a putut. N-a ridicat piciorul din spate, pentru că nu-i venea, dar s-a dat ocupat la poza cu importatorul chinez de vinuri româneşti şi-a tulit-o înainte de a fi măcar politicos. Era cu fundul în sus, clar, nu i-a plăcut în China, că nu i-au pus lădiţă, ca americanii,  ca să ajungă  la microfon.
Cu fundul în sus, cam în acelaşi interval de timp, s-au aşezat şi drept-credincioşii habotnici care au înconjurat Mănăstirea Nicula. Pe coate şi pe genunchi, după modelul polimerizării “cap-coadă”, experimentat pe toate autostrăduţele româneşti.
Ce-am mai văzut, înainte de-a aţipi?
A! Petrecerea cu spumă a tinerilor liberali. Din care am reţinut dansul unei dudui blonde, cu fundă pe fund.

6 comentarii:

  1. Ce liberali? Celibatari! Ăia se holbau mai dihai la funduleţele cuprinse de tremur ale brusc-exaltatelor fecioare.

    La Mănăstirea Nicula nu erau drept-credincioşi, ci încovoiat-credincioşi. Şi, după cât am băgat eu de seamă, mai degrabă se amuşinau, decât se rugau.

    Boc? Când l-am văzut la chinezi, am căzut în fund. Pe canapea, ca şi tine. Iar telecomanda mi-a alunecat într-un papuc de casă, cu zgomot. Cu un zgomot înfundat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Florin,
    e mai bun comentariul tău decât textul meu!
    Cu zgomot înFUNDAT... ha, ha! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahaha, "funda, "fund", "infundat", hahahaha:))))
    Vaz insa ca aveti ceva CURaj; doar atat cat sa ocoliti dibaci bucile duducii de la show pomenit:)))
    Cat despre piticania do'n Boc aka Bondoc, io i-as zice: "dintr-un gat, cu cur cu tot":)))

    RăspundețiȘtergere
  4. tinerii aia liberali sunt absolventii scolii de socotitori promotia roberta. scosi la produs cu ideea "ne doare'n cur de ceilalti"

    121

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, Neveule, toate duducile alea s-au bătut parte-n party, ca să pară cât mai curajoase, da' uite că exact aia cu funda pe, îl ascunsese timidă sub pampon.

    RăspundețiȘtergere
  6. @121
    Ar vrea roberta să fie leat cu poponeţele de la petrecerea aia! Dacă facem calculul, le-ar putea fi mamă. Dacă ne aruncăm o privire către ea - chiar bunică.
    De fapt, e promoţia neamprostiei, aşa, în general.

    RăspundețiȘtergere