vineri, 14 august 2009

Periculos!

Boc nu e doar mai scurt cu un cap decât majoritatea bărbaţilor (deşi pentru noi ar fi fost preferabil să fie “mai scurt în picioare”), ci şi cam surd!

I-a zis Şef-su să producă nişte concedieri, n-a auzit decât prima parte a cuvântului.

I-a mai explicat odată Băse, cu riscul de a recunoaşte că ştie de droaia de funcţionari bugetari incompetenţi şi i-a zis să mai taie din personal.

În primul caz Boc a mai pus un “i” la cât a auzit, a adăugat “fără plată” şi s-a scos, măcar că e absolut ilegal.

Mă întreb cu îngrozire ce-o să facă acum ? “Personal” poa’ să-i sune ca “persoane” ...
Cu coasa l-am văzut că ştie a umbla, de numa’-numa’!...

Mi-e să nu iasă măcel!

3 comentarii:

  1. Cu impozitul forfetar a cosit straşnic de bine. Acum se apucă să cosească şi prin lanul de bugetari. Dacă îi mai vin câteva idei de-astea, trebuie să-i cumpărăm o mantie neagră cu glugă.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))
    Florian, ştii bancul ăla cu ... o moarte mică, mică de vreo 30 de cm, cu mantie, cu glugă, cu coasă, cu un rucsăcel în spate, bate la uşa unuia şi-i zice "eu sunt Moartea! Am venit să..." "Nu, te implor, fac orice, numai nu acum, te rog, te rooog!..." şi Moartea Mică zice "dă-te bă, din uşă, că n-am venit pentru tine, ci pentru hamster!"

    RăspundețiȘtergere
  3. N-o ştiam, e haioasă foc. Numai că în timp ce o citeam, mie îmi venise în minte un alt răspuns al Morţii. Am dat la testul tău răspunsurile alea cu pensionarul şi probabil că asta mi-a influenţat gândirea.

    RăspundețiȘtergere