joi, 3 septembrie 2009

DUDA

Se dedică vizitatorului Florian, pentru merite deosebite în lupta pentru dialog pe blog...


A-nceput de ieri să cadă
Prima dudă. Chilipir!
Pesedeu’ e-n delir,
Geoană pune-un vot grămadă.
Şi Meir?!...


Scrisoarea-muştruluială de adio dar rămân deschis a candidatului Duda la preşedinţie conţine tot felul de idei. Că or fi de sorginte personală, că i le-o fi sugerat cineva... Ne interesează mai puţin.
Întrebarea mea este cu cine vor vota simpatizanţii visătorismului utopic care au acceptat ideea de struţo-cămilă , de „tovarăşul prinţ” – o şansă pentru România „altfel”, deşi nimeni n-a precizat vreodată, în lunga sa precampanie electorală în ce constă acest „altfel” .

Cum nu mai am decât 3 minute la dispoziţie, vă invit, să vă aruncaţi un ochi peste blogul acesta, http://www.apahideanu.ro/2009/07/bizarerii-electorale-curiosul-caz.html, de unde am spicuit cu copy-paste următorul fragment:

Aug. 2004: în pregătirea scrutinului prezidenţial din toamna aceluiaşi an, PSD publică un sondaj MMT care testează favorabilitatea respondenţilor pentru potenţiali candidaţi din partea PSD la alegeri, între care şi Radu Duda (!), care obţine un scor mediu de 3,4% (după Năstase 61,2%; Geoană 49%; Isărescu 20%, I.M. Paşcu 9,3%, etc.). "

7 comentarii:

 1. O floare de colţ de la colţosul vizitator, cu mulţumiri pentru dedicaţie:
  http://www.hopa.ro/poze-haioase/Flori/26709/Floare+de+colt

  RăspundețiȘtergere
 2. Văd că nu s-a copiat ca link, probabil din cauză că floarea de colţ e protejată. Să mai încerc totuşi o dată, poate prind momentul când inspectorul de mediu e la o ţigare ecologică:
  http://www.hopa.ro/poze-haioase/Flori/26709/Floare+de+colt

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu merge şi pace. Enervat la culme, colţosul renunţă la floarea de colţ şi îi oferă gazdei o întreagă grădină, ca să moară Nemirschi de ciudă:
  http://evolo.ro/video/filme-3d-poze-cu-flori-c18-p150.html

  RăspundețiȘtergere
 4. Regret Renata, dar sunt nevoit să renunţ, altfel o să-i cheme careva pe domnii aceia drăguţi să-mi aducă o cămaşă albă cu mâneci lungi, care se poartă înodate la spate. Nu-mi rămâne decât să sper că nu vei rămâne insensibilă la eforturile mele disperate.
  Jos Nemirschi!

  RăspundețiȘtergere
 5. Mulţumesc pentru grădină, şi "colţuroasă", Florian!

  Vrei să-l dăm jos pe Nemirschi?
  Nu terminăm întâi ce-am început?

  RăspundețiȘtergere
 6. Îi fac doar încălzirea, Renata, ca să nu creadă că, dacă deocamdată îl lăsăm în pace, a uitat lumea de el.
  P.S. Am recitit acum ultimul mesaj pe care ţi l-am dat azi dimineaţă şi am dat peste nişte mâneci înnodate greşit. Sunt sigur că am scris „înnodate” cu doi n, dar la birou am o tastatură care îmi face figuri şi, dacă nu am timp să corectez comentariul înainte de a-l trimite, mă fac de ocară.

  RăspundețiȘtergere
 7. Iată contactul domnului Benjamin Detalii de e-mail, lfdsloans @ outlook.com. / lfdsloans@lemeridianfds.com Sau Whatsapp 1 989-394-3740 care m-au ajutat cu împrumut de 90.000,00 Euro pentru a-mi demara afacerea și sunt foarte recunoscător, pentru mine a fost foarte greu să încerc să fac un drum ca o mamă singură. nu este ușor cu mine, dar cu ajutorul lui Le_Meridian mi-a pus zâmbetul pe față, în timp ce-mi privesc afacerea crescând mai puternic și se extinde. Știu că poate te surprinde de ce pun lucrurile de genul aici, dar chiar trebuie să-mi exprim recunoștința așa că oricine caută ajutor financiar sau trece prin greutăți cu afaceri de acolo sau dorește să înceapă un proiect de afaceri poate să vadă acest lucru și să aibă speranța de a ieși din greutăți .. Mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere