luni, 13 iunie 2011

Marş!...


Cică sâmbătă s-au stâns la Londra mii de femei, la aşa-numitul „Marş al târfelor”, militând pentru dreptul lor de-a se îmbrăca oricum doresc, fără a fi ameninţate de agresiuni sexuale din partea bărbaţilor.

Mişcare feministă de toată isprava, cred, din moment ce a avut ecou pân’ la Satu Mare.
Numai că aici, la noi,  nu s-a strâns decât o şefă a PDL-ului local, cu bretelele rochiei peste suflet,  ca să înţelegem noi mai bine  cuvântarea Andreei Paul Vass:
“Dacă mă gândesc la femeile din prima linie, pornind de la Roberta Anastase, Anca Boagiu, Elena Udrea, sigur că unele sunt mult, mult mai siropoase, mai suculente din punct de vedere mediatic, pentru că şi-au permis să spargă stereotipii…”


17 comentarii:

  1. Ha,ha,ha, deci "suculentele" noastre se puteau afişa în prima linie a " Marşului tîrfelor" :)) !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai curajul sa pui pariu cu mine ..ca daca femeile ar umbla dezbracate [ nu numai de caracter....ca Borfeta Anastase] dar si fara toale , adica cum le-a creat Dumnezeu sau....mamica lor, pui pariu ca niciuna n-ar mai trebui sa se teama de vreo " agresiune sexuala " ?Ar fi doar...femei. Asa sint...siropoase si...suculente. Sti ce ma-ntreb ? Cite femei de 80 de ani se bucura de " atentiile " ..." masculilor" plini de bani ce roiesc in jurul tirfelor alea...mai tinere ?Mai ales daca tipa are si ceva...scapari de..."scaun"...?A si referitor la..."masculi"...daca n-ar avea banii aferenti...cine dracu' s-ar mai uita la ei ? Ar face " lucru ...manual" pina le-ar lua Dumnezeu mintile.Asta in ideea ca mai are ceva minte " masculul" cu pricina...Cine dracu' poate crede ca o femeie tinara se poate indragostii de un mos fara bani si de profesie....maturator de strada ?Femeile in orice caz...nu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Matilda, nu eu, ci tu ai zis-o! :)
    Adevărata delicatesă e coana Vass, care orbecăie printre cuvinte, ştii tu... "sufletul decimat al premierului", acum femei "siropoase şi suculente"...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim
    Nu, nu pun pariu. De fapt, raţionamentul tău mă depăşeşte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Vass nu ştie ce înseamnă siropos sau se preface?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred că se preface, Lucia!
    I se citeşte sinceritatea în priviri. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Madam Vass mi-a servit raspunsul la dilema in care ma zbateam: de ce nu pot suferii tripleta (full-ul) de dame specificate de domnia sa? Tocmai fiindca sunt siropoase, fiecare din definitiile cuvantului, expuse in DEX, fiindu-mi, fie interzise de medic, fie de bruma de morala cu care ma laud.
    ALM

    RăspundețiȘtergere
  8. Renata ti se pare ca "rationamentul " meu nu este de bun simt ?Chiar ma gindeam cine a incercat s-o agreseze sexual pe Eva, in Rai ?Adam era plecat aiurea-n balarii ea singura...sarpele sa fi fost ? Daca tot venii vorba despre madamme Vass, asta-i dracu in persoana...nici macar daca Boc i-ar fi fiu legitim nu l-ar apara asa si n-ar mintii in asa hal...o fi mama lui Boc? Atunci precis este ceva patologic!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si suculentele si siropoasele nu pot sa ajunga la puscarie?

    RăspundețiȘtergere
  10. ALM,
    DEX-ul o ia prea în serios! Adevărul e că noi folosim "siropos" doar cu sensul figurat şi peiorativ, de sentimentalism dulceag, afectat, artificial. Ai auzit pe cineva spunând despre un desert că e "siropos"? Eu, nu.
    Dacă e să despicăm firul în 4, doamna Vass, o feministă înrăită, foloseşte pentru a defini nişte fiinţe două adjective care se utilizează exclusiv pentru a defini lucruri. Zicem intrigă, poveste siropoasă, zicem carne, mâncare suculentă... Ceea ce mă face să cred că, în secret, ea le consideră pe aceste femei obiecte.:)) Prin urmare, nu prea le-a lăudat, ci le-a îngropat mai adânc în condiţia lor de... "jucării sexuale". Ce-o fi căutând însă A. Boagiu în enumerarea asta?! Că numai sexy şi senzuală nu e ea! Coana Vass a confirmat inconştient o bănuială: toate trei doamnele cu pricina au fost sau sunt "jucăriile" cuiva. Ale aceluiaşi "jucător". O fi şi-o notă de invidie în declaraţia asta?! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim,
    raţionamentul mi se pare puţin forţat, atât. Ca şi insistenţa de-a nu adăuga un nume comentariului tău.

    RăspundețiȘtergere
  12. Theo, sincer, nu cred că pot ajunge la puşcărie fiindcă aşa suculente şi siropoase cum sunt, au totuşi un "spate" foarte puternic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Porumbitele isi arata maiestria in volte gingase iar scroafele cu dor de vier isi ingramadesc histamina sub coada.
    In regnul biped(!) pasaricile de toate soiurile si marimile isi scutura puful in public cu orice ocazie, doar-doar s-or face si ele ...columbiene, macar pentru-n sezon.
    Sa nu uitam cum ca scopul scuza mijloacele. Mai ales foamea asta acuta de bistari.

    RăspundețiȘtergere
  14. HISTAMINA, Neveule?
    Revino-ţi! :)))
    Poate foliculina?!

    RăspundețiȘtergere
  15. Renata [ era pe vremuri si o melodie ce se chema...Renata] daca te referi la ...numele meu...sincer nu ma pricep cum sa-mi dau numele...nu ma pricep cum sa" intru" pe blog-ul dumitale cu ...hai sa zicem un nume cit de cit plauzibil. Ce sa-i faci sunt " nou" in materie de "intrat" pe blog-uri! Daca te referi la numele ...damelor respective...pai nu-ti mai ajunge blog-ul pentru a le enumera.Spunea ALM [ il salut cu aceasta ocazie ] ca este vorba despre o " tripleta" despre " papusile " cuiva. Ma indoiesc. Niciodata , dar niciodata o femeie , care pe deasupra mai este si..." siropoasa si ...suculenta" n-a fost jucaria niciunui barbat. Anna Karenina...a fost o exceptie...si nu uita ca era...rusoaica.Am sa cer mai multe informatii de la cei ce se pricep cu adevarat la ...blog-uri si iti promit ca -mi voi da un nume...cit de cit ...decent...data viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, domnule Anonim!
    Era pe vremuri o melodie care se numea "Renata, Renata..." N-am nicio legătură cu ea. De fapt, o detest! Numele meu este latin. Nici italienesc, nici nemţesc. Înseamnă "renăscută". Adică am semnat condica pe planetă, apoi am dispărut vreo lună, că nu mi-a convenit unde nimerisem.
    Contrar obiceiului medicinei moderne, acum 50 de ani, nişte doctori au ignorat opţiunea mea şi m-au adus înpoi, încoace, aici. Mama m-a botezat aşa fiindcă nu putea să-mi dea 7-8 nume, ca omagiu pentru lupta celor câţiva idioţi care m-au ţinut în viaţă, împotriva voinţei mele.
    Acu', că am rezolvat misterul prenumelui meu, să vedem ce se poate face la opţiunea "anonim". Scrii un nume la sfârşitul comentariului. Poa' să fie pe acelaşi rând.
    Ca să ştiu cum să-ţi zic când stăm de vorbă. Nu trebuie să te cheme "plauzibil", trebuie să te cheme "cumva".
    Un vechi prieten al gării semnează "doarF". Mi se pare un nume perfect.

    Acum să trecem la subiect: "Niciodata , dar niciodata o femeie , care pe deasupra mai este si... siropoasa si ...suculenta n-a fost jucaria niciunui barbat."
    Te citez cu ghilimele.
    Abia aci se naşte o discuţie. :)
    Eu zic că femeile siropoase şi suculente sunt exclusiv jucăriile cuiva (nici nu-i musai să fie bărbat!), fiindcă ele nu-şi pot manifesta suculenţa şi siropoşenia decât în prezenţa cuiva. Dispare observatorul, dispar cele două calităţi.
    Anna Karenina...
    Vreţi să vorbim despre ea?
    Păi trebuie să ne luăm amândoi concediu medical. Că e mult de vorbit.

    RăspundețiȘtergere
  17. neveu histaminic15 iunie 2011 la 00:02

    renata draga,
    aia e mai potrivita ca produce mancarimi si dorinta de scarpinatura; cu cat se freaca mai mult cu atat se inroseste si le manca mai tare:)))

    RăspundețiȘtergere