marți, 22 iunie 2010

Cuvinte

“Pentru 30.000 de oameni care sunt clientela voastră, sacrificaţi nouă milioane de alegători."

Habar n-am dacă Băsescu a rostit aceste cuvinte, la cea de-a doua întâlnire de la Snagov sau le-au potrivit cumva jurnaliştii, între ghilimele, ca să pară a fi ale lui, ca să se spele de ridicolul de-a fi pretins că transmit de la întâlnirea de la Snagov şi-au transmis doar pădure şi maşini, timp de câteva ceasuri, în seara aceea.

Habar n-am dacă Teo Trandafir e deosebit de proastă, dar a avut un grăunte de noroc să intre pe sticlă şi-o cisternă de nesimţire să rămână acolo, implementând manelişti, sădind, răsădind, prăşind, butăşind, clonând prost gust cât cuprinde şi încasând, discret şi lunar, bani despre care ea însăşi zicea că “n-au fost puţini”.

Habar n-am dacă speţa Dan Diaconescu seamănă cu speţa Becali, dacă nu cumva sinucigaşii de ruşine n-ar trebui să-i preceadă pe sinucigaşii de foame, în România.

Habar n-am dacă orice, din nimicul cotidian pe care-l producem sub pretextul că noi tocmai trăim, ne absolvă sau ne inculpă.

Dar, sunt absolut convinsă că, dacă ghilimelele orânduite împrejurul spuselor lui Băsescu ar fi reale, s-ar naşte din pământ, din iarbă verde, o instanţă care să-l bage în pijamale cu gratii, fiindcă ştia!
Şi, precum se vede, a tăcut…

5 comentarii:

  1. ren, si eu la fel: habar n-am :)
    ce mi se pare insa mai grav, daca aceste cuvinte chiar au fost rostite, e cinismul care transpare din ele. adicatelea, pentru dumnealui, doar cele 9 milioane care si-au virit ... votul in urna conteaza? si ceilalti, pina la 20?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine altceva mă sperie, under...
    Înţepeneala, lipsa de reacţie a oricui, la o asemenea afirmaţie... Vasăzică are tupeul să recunoască: ştie că ai lui îşi alăptează clientela politică. Doar îi mustră, aşa, părinteşte.
    Ar trebui să mă scârbească, dacă nu m-ar îngheţa cinismul ăsta.
    Ce norocos eşti, under!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ren,
    am gresit! Si am comentat sub Lelia! Dar nu macaiesc :-)
    TT nu e proasta, ba chiar defel. E doar fooooarte alunecoasa, in ciuda aparentelor.

    noapte buna,
    anca mica

    RăspundețiȘtergere
  4. anca mică, tu nu măcăieşti niciodată. Spui lucrurilor pe nume.
    O să mă uit şi eu la Lelia, să văd ce-ai zis. La ora asta nu-mi dau seama ce înseamnă TT.
    Dar trag nădejde să aflu.
    O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  5. sametimes TT unseamna tzatza....

    hh

    zic si io, nu dau cu paru
    :)))

    RăspundețiȘtergere