luni, 18 ianuarie 2010

Ştiri la flacăra mov



La câte ciudăţenii s-au întâmplat pe lume în ultima vreme, faptul că s-a născut un miel mort cu faţă umană, zilele trecute, mi se pare primul semn de normalitate. S-a născut în Turcia şi e al treilea caz de acest gen.
Anul trecut s-a născut un ied în Zimbabwe, ceva mai viu, a durat câteva ore, până s-a speriat lumea şi i-a făcut de petrecanie.
Acum 20 de ani s-a născut şi la noi comunismul cu faţă umană şi trăieşte bine-mersi şi azi. Popor de curajoşi ce suntem! ...

16 comentarii:

  1. Azi la ora 7:30 s-a nascut in Namibia un Cangurangutan cu fata umana.Il adoptam si pe asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce să zic?

    Bine că l-a luat Dumnezeu. Dacă trăia, cine ştie câţi tineri ciobani ar fi intrat în puşcărie. Că... dacă i se făcea ălui testul de paternitate.

    La noi?
    La noi la fel.

    Bai nu-i că comunismul ăsta ar avea faţă umană. Bai e că nu se ştie ce limbă vorbeşte.

    Говори русский?

    RăspundețiȘtergere
  3. Belfe,
    ca să zic aşa, m-am râs de CANGURANGUTANul dumitale!
    Dacă e mov, îl adoptăm.O să-l hrănim ecologic, cu "lapte de pasăre" şi "mere de albine", cum zicea o moldoveancă ce mă întreba în fiecare marţi: "ce-i azi? mercuri sau joi?" şi-o să-l dăm la şcoala de cartier, nu la vreuna americană, o să-l învăţăm poezii demodate şi-o să-l facem politician. Să avem şi noi OMUL nostru la putere!

    RăspundețiȘtergere
  4. ElZap, n-am îndrăznit să fac comentarii pe seama paternităţii, oaia beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca e ,,vorbim ruseste?''.

    klaus

    RăspundețiȘtergere
  6. Renata s-or fi plictisit turci de..fundurile semenilor si s-au dat ...la oi, desi din cata bruma de cultura am suntem incopatibili de procreere, noi si oile )))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu Cody,
    nu numai oameni cu oi... e o incompatibilitate interspecifică pe care ţi-o poate explica tipul care semnează "klaus". E tătic la capitolul pe care îl deschizi cu timiditate.

    RăspundețiȘtergere
  8. klaus,
    eu credeam că vii cu o ipoteză ştiinţifică, să fabricăm şi vaccinul "anti-faţă-umană"... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. diversiunea asigura succesurile, poza e buna pentru prima pagina de almanahe iar poantele de aici is mai tari decat alea cu lupu behaitor or' in chiele de oaie, chiar mai bune decat alea cu arabelu sula-man cu coviltiru vreunei cadane peste kalasnikov si cu sita de apicultor peste mustati.
    "m-am ras" de unu singur, chit ca povestile-s de plans.

    RăspundețiȘtergere
  10. S-au scremut mult până au născut comunismul ăsta? Că, mai bine făceau un rahat! O veste adevărată ne parvine dintr-o comună din vestul ţării: în curând, Gigi Becali, născut în localitatea cu pricina, va împlini un an! Da, e vorba de Cârpaci Gigi Becali, un bebeluş dolofan, căruia părinţii săi au refuzat să-i pună nume tradiţionale, precum Termopan sau Semafor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Comunism cu faţă umană, economie de piaţă, sau capitalism, mie mi se pare că primele fraze pe care le-a gângurit au fost (mai ales) în limba rusă. Poate chiar mai ştie câteva cuvinte.

    Ce a ieşit seamănă cu nimicul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Hai-hui,
    N-au descoperit ăştia, pedeliştii, pesediştii şi cu Pavel Coruţ joia violet, aura violet, lumina violet!...
    Toţi măcelarii care se respectă bagă în vitrina frigorifică o lumină de-asta violet, carnea pare trandafirie, proaspătă, de-ţi lasă gura apă.
    Acasă, când desfaci pachetul, vezi c-ai luat ţeapă. Vieţuitoarea din care ţi-ai cumpărat hălcuţa a ajuns la sorocul creştinesc când tre' să-i faci de 40 de zile.
    Ori o duci înapoi la măcelărie, ori îţi implantezi nişte spoturi violet în bucătărie, ca să rămână proaspătă până ajunge friptură.

    RăspundețiȘtergere
  13. Florin,
    să ştii că Termopan şi Semafor îi cheamă p-ăştia, mai de la ţară. La oraş îi cheamă "Diazepan". Chestie de cultură.

    RăspundețiȘtergere
  14. ...şi totuşi, ElZap, fiecare ţară pe limba ei piere, indiferent în ce limbă a debutat în pieire.

    RăspundețiȘtergere